ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ συμμετέχει στο 11° Συνέδριο Αγροτεχνολογίας /
ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2023

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ έδωσε το παρόν στο 11ο Συνέδριο Αγροτεχνολογίας που διοργάνωσε το Ελληνο-Αμερικανικό Επιμελητήριο με τίτλο «Αγροδιατροφικά Συστήματα στο Πλαίσιο της Κυκλικής Οικονομίας: Ξεκλειδώνοντας το Μέλλον». Ως χρυσός χορηγός της διοργάνωσης, η εταιρεία υποστηρίζει τον γόνιμο διάλογο πάνω σε θέματα αγροτεχνολογίας, δίνοντας έμφαση στις νέες καινοτομίες που επηρεάζουν τον κλάδο.  Κεντρικό άξονα της επιστημονικής συνάντησης αποτέλεσαν οι κυκλικές πρακτικές στον πρωτογενή τομέα. Η κα. Ευθυμία Κουτσομητροπούλου, Product Innovation, R&D Manager, εκπροσωπώντας την ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ, αναφέρθηκε στις βέλτιστες πρακτικές που ακολουθεί η εταιρεία δίνοντας έμφαση στην «πράσινη» επιχειρησιακή στρατηγική της. 

ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΙΚΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ ΓΙΑ ΤΟ 2022/ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2022

Η διαρκής αναβάθμιση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος της ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ αποτελεί πάγια προτεραιότητά της. Με οδηγό την πράσινη στρατηγική της, η εταιρεία περιόρισε την κατανάλωση νερού, πετυχαίνοντας μείωση στην ισοδύναμη κατανάλωση κατά 21,42%, εξοικονομώντας 86,37 ισοδύναμους τόνους νερό για το 2022. Παράλληλα, η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ μείωσε την ισοδύναμη κατανάλωση ενέργειας στις εγκαταστάσεις της, εξοικονομώντας 3.621.042 kWh ισοδύναμης ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και 2.677.590 kWh ισοδύναμης θερμικής ενέργειας. Με σεβασμό στο περιβάλλον και τον πλανήτη συνεχίζουμε να εργαζόμαστε βελτιώνοντας, παράλληλα, τις περιβαλλοντικές μας επιδόσεις.

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ υπογράφει τη συμμετοχή της στο UN Global Compact / ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2022

Με προσήλωση στη βιώσιμη ανάπτυξη και τον διαρκή εκσυγχρονισμό, η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ υπογράφει τη συμμετοχή της στο UN Global Compact, και δεσμεύεται για την τήρηση των δέκα Αρχών του Οικουμενικού Συμφώνου του Ο.Η.Ε., με σκοπό την περαιτέρω ενίσχυση της κοινωνίας, τη μέριμνα για το περιβάλλον, την προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, την εργασία και την καταπολέμηση της διαφθοράς.

Κοινωνία

ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΑΠΟ ΤΟ «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ»/ ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2023

Τη στήριξή της στον οργανισμό «Μαζί για το παιδί» προσέφερε η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ μέσα από την εταιρική, πασχαλινή κάρτα που μοιράστηκε με το σύνολο των εργαζομένων και των συνεργατών της. Η εταιρεία προχώρησε σε δωρεά προς τον οργανισμό, ώστε να συμβάλλει περαιτέρω στη στήριξη μονογονεϊκών οικογενειών που βρίσκονται σε ανάγκη.

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ στο πλευρό των σεισμόπληκτων/ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2023

Παρακολουθώντας τις συνέπειες των καταστροφικών σεισμών που έπληξαν τις γείτονες χώρες, όλοι μαζί στηρίξαμε τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται στην Τουρκία και τη Συρία, προσφέροντας είδη πρώτης ανάγκης. Σε συνεργασία με τον οργανισμό «Αλληλεγγύη για όλους», οι εργαζόμενοι της εταιρείας συγκέντρωσαν τρόφιμα μακράς διαρκείας, υγειονομικό και ιατροφαρμακευτικό υλικό για τους πληγέντες. Παράλληλα, συγκεντρώθηκαν είδη ένδυσης για το Κέντρο Υποδοχής και αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.). Ταυτόχρονα, η εταιρεία αντισταθμίζοντας τη γενναιόδωρη πράξη των εργαζομένων προσέφερε χρηματική ενίσχυση στην μη κερδοσκοπική οργάνωση «ΔΕΣΜΟΣ» που με τη σειρά του υποστήριξε τον Όμιλο Polat και τους 300 τεχνικούς και μηχανικούς, μέλη του TUREB (Turkiye Wind Energy Association) που εργάζονται στο πεδίο. Η δωρεά θα διευκολύνει την αγορά ειδών πρώτης ανάγκης, όπως γεννήτριες, σύστημα καθαρού νερού, κουβέρτες και τρόφιμα για την υποστήριξη των σεισμόπληκτων. 

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ PLEDGE ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ / ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2023

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ δηλώνει τη δική της συμμετοχή στο Ελληνικό Pledge, μία εθελοντική πρωτοβουλία για τη βελτίωση του τρόπου διαφήμισης τροφίμων και ποτών σε παιδιά. Η εταιρεία συνασπίζει τις δυνάμεις της με τον Σύνδεσμο Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων & Ποτών (ΣΕΒΤ) και τον Σύνδεσμο Διαφημιζομένων Ελλάδος (ΣΔΕ), με στόχο την επικαιροποίηση των δεσμεύσεών της αναφορικά με το Μarketing που απευθύνεται σε ανήλικους. Η συγκεκριμένη ενέργεια εντάσσεται στο πλαίσιο στρατηγικής εταιρικής υπευθυνότητας της ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ και αναδεικνύει τόσο τον τρόπο με τον οποίο η εταιρία επικοινωνεί υπεύθυνα και με συνέπεια με το καταναλωτικό κοινό, όσο και τη δέσμευση της εταιρείας  για την ανάδειξη ισορροπημένων διατροφικών συνηθειών και διατροφικών προτύπων που συμβάλλουν στην ευζωία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ 350.000 ΜΕΡΙΔΕΣ ΦΑΓΗΤΟΥ & ΣΑΛΑΤΩΝ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ ΤΟ 2022 / ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2022

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ στηρίζει έμπρακτα τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη μέσα από το πρόγραμμα Κοινωνικής Υπευθυνότητας «Κάνουμε καλό». Για ακόμη μια χρονιά, η εταιρεία συνέβαλε στο ουσιώδες έργο δεκάδων κοινωφελών οργανισμών σε όλη την Ελλάδα μέσα από την προσφορά καταψυγμένων λαχανικών και φρέσκων σαλατών που ξεπέρασαν τις 350.000 μερίδες φαγητού. Βασικό στόχο του προγράμματος αποτελεί η καταπολέμηση του φαινομένου της επισιτιστικής ανασφάλειας, ιδιαίτερα των παιδιών. 

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ & ΔΩΡΑ ΑΠΟ ΚΟΙΝΩΦΕΛΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ/ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2022

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ και αυτές τις γιορτές στηρίζει όσους βρίσκονται σε ανάγκη επιλέγοντας ευχετήριες κάρτες και συμβολικά δώρα για τους εργαζόμενους, τους πελάτες και τους συνεργάτες της από κοινωφελείς οργανισμούς. Μέσα από τη σύμπραξη αυτή, η εταιρεία προχώρησε σε δωρεά προς την ΜΚΟ ΔΕΣΜΟΣ και τον φιλανθρωπικό οργανισμό ΕΛΕΠΑΠ, ώστε να συμβάλλει περαιτέρω στο ουσιαστικό έργο τους. 

Το Πρόγραμμα Εθελοντικών Δράσεων της ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ «Μαζί κάνουμε καλό!» στηρίζει το Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου/ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2022

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ, μέσα από το Πρόγραμμα Εθελοντικών Δράσεων «Μαζί κάνουμε καλό!», εστιάζει στην ενίσχυση των συνανθρώπων μας που βρίσκονται σε ανάγκη. Στο πλαίσιο του προγράμματος, οι εργαζόμενοι της εταιρείας αναλαμβάνουν εθελοντικά την υλοποίηση στοχευμένων δράσεων για τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας.
Οι εθελοντές συγκεντρώθηκαν στο Παιδικό Χωριό SOS στο Πλαγιάρι Θεσσαλονίκης, την Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022, αναλαμβάνοντας πλήθος διαφορετικών εργασιών που στόχο είχαν να συμβάλλουν στην καθημερινότητα των παιδιών. Την πρωτοβουλία συμπλήρωσε η προσφορά καταψυγμένων λαχανικών για την κάλυψη των τρεχουσών αναγκών των παιδιών. 

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΗΣ ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ «ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΙΕΙΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ» / ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2022

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ συμβάλει σταθερά στην προώθηση της διατροφικής αξίας των λαχανικών στα παιδιά, επενδύοντας σε καινοτόμα προγράμματα και πρωτότυπες δράσεις. Μέσα από το νέο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Δημοτικών Σχολείων «Κάνε ένα βήμα για την υγιεινή διατροφή», η εταιρεία εγκαινιάζει μια σειρά από ξεναγήσεις μαθητών στις εγκαταστάσεις της στη Σίνδο, με τους μικρούς επισκέπτες να συμμετέχουν σε εκπαιδευτικές δραστηριότητες και βιωματικά παιχνίδια.
Στο πλαίσιο του προγράμματος, μαθητές νηπιαγωγείων και δημοτικών σχολείων της Θεσσαλονίκης και των όμορων περιοχών της Κεντρικής Μακεδονίας, έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν την μονάδα παραγωγής και τον μουσειακό χώρο της ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ και να μάθουν χρήσιμες πληροφορίες για όλα τα καλλιεργητικά στάδια της αγροτικής παραγωγής, τη διατροφική αξία των λαχανικών αλλά και το κρίσιμο ζήτημα της σπατάλης των τροφίμων. Μέσα από γευστικές δοκιμές, βιωματικά παιχνίδια και αισθητηριακές δραστηριότητες οι μικροί επισκέπτες κατανοούν τη σημασία της μεσογειακής δίαιτας και δημιουργούν τις δικές τους γευστικές συνταγές, με βάση τα θρεπτικά λαχανικά της ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ.
 

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ & ΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ PROLEPSIS ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗ ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΩΝ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ / ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2022

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ συνεργάζεται με το Ινστιτούτο Prolepsis για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο πλαίσιο του Προγράμματος Σίτισης & Προώθησης Υγιεινής Διατροφής «ΔΙΑΤΡΟΦΗ» θέτοντας από κοινού τον στόχο της διάδοσης της διατροφικής αξίας των λαχανικών, αλλά και την προαγωγή της αξίας της ισορροπημένης διατροφής στην Ελλάδα, ιδιαίτερα στα παιδιά. Η εταιρεία, εκτός της υποστήριξης στο ερευνητικό έργο του Ινστιτούτου που αφορά την μελέτη των διατροφικών συνηθειών παιδιών σχολικής και προσχολικής ηλικιάς, συνεχίζει να ενισχύει με συνέπεια το πρόγραμμα «ΔΙΑΤΡΟΦΗ», έχοντας προσφέρει μέχρι σήμερα 8 τόνους σπανάκι για την παραγωγή 124.520 πιτών, που διατέθηκαν ως θρεπτικό σνακ σε μαθητές που βρίσκονταν σε ανάγκη.    

ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΑΠΟ ΤΟ MAKE A WISH/ ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2022

Τη στήριξή της στον οργανισμό Make a wish (Κάνε μία ευχή Ελλάδος) προσέφερε η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ μέσα από την εταιρική, πασχαλινή κάρτα που μοιράστηκε με τους εργαζόμενους, τους πελάτες και τους συνεργάτες της. Μέσα από την σύμπραξη αυτή, η εταιρεία προχώρησε σε δωρεά προς τον οργανισμό, ώστε να συμβάλλει περαιτέρω στο ουσιαστικό έργο της εκπλήρωσης ευχών για παιδιά που πάσχουν από σοβαρές ασθένειες.

Οι άνθρωποί μας

Εκπαιδευτικό σεμινάριο της ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ για την οδική ασφάλεια / ΜΑΙΟΣ 2023

Στο πλαίσιο της 7ης Παγκόσμιας Εβδομάδας Οδικής Ασφάλειας των Ηνωμένων Εθνών, η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ σε συνεργασία με το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» διοργάνωσε εκπαιδευτικό σεμινάριο για τους επαγγελματίες οδηγούς της σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με στόχο την ευαισθητοποίησή τους για την οδική ασφάλεια και την αποφυγή τροχαίων δυστυχημάτων.

Οι επαγγελματίες οδηγοί είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν σχετικά με τις βασικές αρχές πρόληψης των κινδύνων στον δρόμο, να συζητήσουν θέματα ασφαλούς μετακίνησης ενώ συμμετείχαν και σε βιωματικά εργαστήρια με τη χρήση ειδικών προσομοιωτών τελευταίας τεχνολογίας. 

Με σεβασμό στους ανθρώπους της, η εταιρεία διοργανώνει προγράμματα και δράσεις αποσκοπώντας στην πρόληψη και τη μείωση των τροχαίων συμβάντων, φροντίζοντας όχι μόνο τους ίδιους αλλά και την ασφάλεια και την υγεία του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου.
 

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ συμμετείχε στον 17° Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» / ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2023

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ δήλωσε για ακόμη μια χρονιά το «παρών» στον 17ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» – bwin, με τους εργαζομένους της να συμμετέχουν στους αγώνες δρόμου που διεξήχθησαν την Κυριακή 30 Απριλίου 2023. Ο Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» αποτελεί το κορυφαίο για τη Βόρεια Ελλάδα αθλητικό γεγονός, με κοινωνική, πολιτιστική, αλλά και ιστορική σημασία. Μέσα από τη συμμετοχή των εργαζομένων, η εταιρεία προσφέρει τη στήριξή της στον ερασιτεχνικό αθλητισμό και την τοπική κοινωνία, ενδυναμώνοντας παράλληλα τις σχέσεις των εργαζομένων που απαρτίζουν το δυναμικό Barba Stathis running team. 

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ/ ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2023

Με επιτυχία και σημαντική ανταπόκριση ολοκληρώθηκε η δράση αιμοδοσίας που οργάνωσε το σωματείο εργαζομένων της ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στη Σίνδο. Οι εθελοντές αιμοδότες στήριξαν έμπρακτα την Τράπεζα Αίματος του Σωματείου Εργαζομένων μας, που στα χρόνια λειτουργίας της έχει σταθεί δίπλα σε πολλούς συνανθρώπους μας, επιδεικνύοντας αλληλεγγύη και καλύπτοντας ανάγκες συμπολιτών μας.

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΣΤΗΘΟΥΣ / ΜΑΡΤΙΟΣ 2023

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού Νομού Θεσσαλονίκης «Άλμα Ζωής», διοργάνωσε σειρά ενημερωτικών ημερίδων για τις γυναίκες εργαζόμενες με θέμα τον γυναίκειο καρκίνο. H εταιρεία επενδύει σταθερά στους ανθρώπους της και μέσα από ενημερώσεις και δράσεις σχετικά με θέματα υγείας, δείχνει έμπρακτα το ενδιαφέρον της για την υγεία, την ασφάλεια και την ευεξία του ανθρώπινου δυναμικού της.

ΝΕΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΤΗΣ  ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ / ΜΑΡΤΙΟΣ 2023

Με στόχο την ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα, η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ, διοργάνωσε σε συνεργασία με την Αμερικανική Γεωργική Σχολή, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, μια σειρά εξειδικευμένων εκπαιδεύσεων για τους συμβολαιακούς παραγωγούς της εταιρείας,  με κεντρικό θεματικό άξονα τη βιώσιμη λίπανση των κηπευτικών. Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε στις βασικές καλλιεργητικές περιοχές της εταιρείας με τη συμμετοχή παραγωγών από τη Χάλκη, τη Νέα Απολλωνία, τον Ευρωπό, και το Αμύνταιο Φλώρινας, υπό την καθοδήγηση της Γεωπονικής Διεύθυνσης της ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ σε συνεργασία με τα στελέχη του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ PwC ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ / ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2023

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ διατηρεί στενές σχέσεις συνεργασίας με τους προμηθευτές της, αναγνωρίζοντας τη σημαντική συμβολή τους στην ποιότητα και την ασφάλεια των προϊόντων και των υπηρεσιών της. Με στόχο την ενημέρωσή τους πάνω σε θέματα βιώσιμης ανάπτυξης που επηρεάζουν το σύνολο της  προμηθευτικής αλυσίδας, η εταιρεία διοργάνωσε με επιτυχία το πρώτο ψηφιακό εκπαιδευτικό σεμινάριο για συνεργαζόμενους προμηθευτές με τίτλο «Ευαισθητοποίηση προμηθευτών σε θέματα βιώσιμης ανάπτυξης» σε συνεργασία με PwC, την κορυφαία εταιρεία συμβούλων στην Ελλάδα σε θέματα ESG. 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΩΠΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ/ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2022

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ ανανεώνει τη συνεργασία της με τον οργανισμό «ΝΕΑ ΓΕΩΡΓΙΑ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ» για την υλοποίηση ενός κύκλου σεμιναρίων για την κατάρτιση στελεχών της Γεωπονικής Διεύθυνσης. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα, συνολικής διάρκειας 14 ωρών, έθεσε στο επίκεντρο την ανάπτυξη ήπιων και τεχνικών δεξιοτήτων, με έμφαση να δίνεται σε θεματικές όπως η αποτελεσματικότερη επικοινωνία, η επίλυση συγκρούσεων και η βέλτιστη συνεργασία, αλλά και σχετικές με την εφοδιαστική αλυσίδα σε παγκόσμιο επίπεδο, τη βιωσιμότητα του αγροδιατροφικού τομέα και τη σημασία του ανθρακικού αποτυπώματος. Για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση του προγράμματος ο οργανισμός «Νέα Γεωργία Νέα Γενιά» συνεργάστηκε με έμπειρα στελέχη από το χώρο της εκπαίδευσης ενηλίκων, καθώς και επιστήμονες του Πολιτειακού Πανεπιστημίου Rutgers του New Jersey των Η.Π.Α. 

Τηλεφωνική γραμμή συμβουλευτικής υποστήριξης για του εργαζόμενους της ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ / ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2022

Αναγνωρίζοντας τις πρωτοφανείς συνθήκες που επικρατούν στην μετά-Covid εποχή, η  ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ ανέλαβε πρωτοβουλία, θέτοντας την ψυχολογική ευημερία των ανθρώπων της στο επίκεντρο. Μέσα από την 24ώρη τηλεφωνική γραμμή συμβουλευτικής υποστήριξης, οι εργαζόμενοι της εταιρείας αλλά και τα προστατευόμενα μέλη των οικογενειών τους, έχουν δωρεάν πρόσβαση σε εξατομικευμένες υπηρεσίες υποστήριξης σχετικά με οποιοδήποτε ζήτημα, προσωπικό, οικογενειακό ή και εργασιακό.  

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΝΕΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΤΗΣ
ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ / ΜΑΡΤΙΟΣ 2022

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ στηρίζοντας έμπρακτα τον πρωτογενή τομέα της εγχώριας οικονομίας και τιμώντας τις σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης που διατηρεί με τους συνεργαζόμενους παραγωγούς της, ανακοίνωσε την προκήρυξη 2 νέων, πλήρων υποτροφιών φοίτησης στο Επαγγελματικό Λύκειο της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, με δικαιούχους 2 παιδιά των συνεργαζόμενων παραγωγών της. Οι διετείς υποτροφίες θα καλύψουν το κόστος φοίτησης και τα κόστη διαμονής και σίτισης, κατά τη διάρκεια των σπουδών των δικαιούχων. Με τη συνέχιση της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, παράλληλα με τη διενέργεια εξειδικευμένων εκπαιδευτικών σεμιναρίων προς τους συνεργαζόμενους παραγωγούς της, η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ δηλώνει ρητά την πρόθεσή της να στηρίζει με κάθε τρόπο τους νέους ανθρώπους που ασχολούνται με την πρωτογενή παραγωγή και την αγροδιατροφή.