Εκλεκτά λαχανικά γεμάτα βιταμίνες και γεύση, τόσο φρέσκα, όσο τη στιγμή που κόπηκαν. Πάντα με την εγγύηση, ποιότητας και φρεσκάδας Μπάρμπα Στάθης!
Νόστιμα και τρυφερά λαχανικά βιολογικής γεωργίας, από τη γη της Μακεδονίας, με πιστοποίηση ΔΗΩ.
Παραδοσιακές ελληνικές συνταγές με συνδυασμούς λαχανικών, στις σωστές αναλογίες για να μαγειρέψετε ένα νόστιμο, παραδοσιακό και θρεπτικό γεύμα για όλη την οικογένεια.
Νόστιμες και τραγανές πατάτες από τη Νάξο & από εκλεκτές ποικιλίες και γλυκοπατάτες, με μοναδική γεύση, ξεχωριστή ποιότητα και ιδιαίτερο άρωμα.
Ιδανικός συνδυασμός εκλεκτών ελληνικών ζυμαρικών, με ποικιλία θρεπτικών και νόστιμων λαχανικών. Ένα απολαυστικό γεύμα, υψηλής διατροφικής αξίας.
Τριπλοπλυμένες, καθαρισμένες, έτοιμες για κατανάλωση. Όλη η γεύση, η φρεσκάδα και η ποιότητα των πιο εκλεκτών λαχανικών, κλείνεται στις φρέσκες σαλάτες μας!
Από 100% ελληνικές ντομάτες, δίνουν μοναδική υφή στα φαγητά σας. Δοκιμάστε και τη σάλτσα για λαδερά, για να απογειώσετε τα πιάτα σας.
Πέντε γευστικοί συνδυασμοί με σιτηρά & όσπρια με λαχανικά, ιδανικοί για όσους θέλουν μια σιορροπημένη διατροφή!
Η σειρά «360° Plant Based Meal» αποτελείται από 7 πλήρεις γευστικές προτάσεις γευμάτων και ανταποκρίνεται στις ανάγκες των σύγχρονων καταναλωτών για υγιεινή διατροφή με τον πιο απολαυστικό τρόπο.