Φρέσκες σαλάτες

Ανακαλύψτε τα πάντα για τις φρέσκες σαλάτες μας.
Μάθετε για τον τρόπο που τις καλλιεργούμε,
τις συλλέγουμε και τις φροντίζουμε, μέχρι να φτάσουν με ασφάλεια στο πιάτο σας,
φρέσκες και γεμάτες γεύση.

Καλλιεργουμε ασφαλεια

Οι φρέσκες σαλάτες Μπάρμπα Στάθης καλλιεργούνται από  εγκεκριμένους και πιστοποιημένους παραγωγούς,  στα καταλληλότερα εδάφη με την καθημερινή φροντίδα, την τεχνογνωσία και την επίβλεψη των γεωπόνων της εταιρείας. Έτσι, εξασφαλίζεται η βέλτιστη ποιότητα και η μέγιστη ασφάλειά τους.

ΟΡΘΗ ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ

ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΦΡΕΣΚΑΔΑ

Τα λαχανικά μας συλλέγονται και συγκομίζονται την ιδανική στιγμή της ωρίμασής τους, στο απόγειο των βιταμινών και των θρεπτικών τους συστατικών. Στη συνέχεια μεταφέρονται άμεσα με φορτηγά-ψυγεία στις εγκαταστάσεις μας, όπου περνούν από ενδελεχείς και αυστηρότατους ελέγχους ποιότητας: στις γραμμές παραγωγής, στο χημικό & μικροβιολογικό εργαστήριο της εταιρείας αλλά και σε διαπιστευμένα συνεργαζόμενα εργαστήρια που τεκμηριώνουν όλα τα βήματα της ορθής γεωργικής πρακτικής που εφαρμόζουμε.

ΥΨΗΛΗ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ

Φροντίζουμε με αγάπη

Μετά την παραλαβή των λαχανικών, που πληρούν το σύνολο των ποιοτικών χαρακτηριστικών, είναι η σειρά της εμπεριστατωμένης διαλογής, του σχολαστικού καθαρισμού  και  της ομοιόμορφης κοπής τους, από ειδικά μηχανήματα που διασφαλίζουν την ελάχιστη δυνατή καταπόνησή τους. Ακολουθεί το σχολαστικό πλύσιμό τους από συστοιχία πλυντηρίων σε τρία στάδια και το απαλό στέγνωμά τους μέσω φυγόκεντρου μηχανισμού.

Ορθή Βιομηχανική Πρακτική

Προστατεύουμε την ποιότητα

Οι φρέσκες σαλάτες Μπάρμπα Στάθης ζυγίζονται και συσκευάζονται σε πρωτοποριακή συσκευασία που προστατεύει τα λαχανικά και τους επιτρέπει να αναπνέουν, διατηρώντας αναλλοίωτη τη γεύση, το χρώμα, την υφή αλλά και τη θρεπτική τους αξία. Έτσι τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των συσκευασμένων σαλατών παραμένουν ίδια, όπως τη στιγμή της συλλογής τους.  Τα λαχανικά διατηρούνται συνεχώς στις απαιτούμενες χαμηλές θερμοκρασίες από τη στιγμή της συγκομιδής τους έως και τη μεταφορά τους στα ψυγεία των καταστημάτων, όπου παραδίδονται καθημερινά. Έτσι, διασφαλίζεται η εγγύηση Μπάρμπα Στάθης: ποιοτικές, ασφαλείς, θρεπτικές και φρέσκες σαλάτες, έως και τη στιγμή που θα τις απολαύσετε!

Αναλλοίωτη γεύση, φρεσκάδα & δροσιά

Απολαμβάνουμε γεύση!

Απολαμβάνουμε καθημερινά φρεσκάδα, γεύση & ποιότητα. Εκλεκτά & ιδιαίτερα λαχανικά σε πρωτότυπους συνδυασμούς, super salads και  ολοκληρωμένες γευστικές προτάσεις με σως, που συνοδεύουν ιδανικά τα φρεσκοκομμένα λαχανικά!

Με την εγγύηση & την ασφάλεια Μπάρμπα Στάθης