ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΑΣ
 
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ
Όλα ξεκινούν από την εύφορη ελληνική γη. Γι’ αυτό και είναι πολύ σημαντικό για εμάς ότι δημιουργούμε σχέσεις εμπιστοσύνης και συνεργασίας με τους Έλληνες παραγωγούς. Για να το πετύχουμε, προωθούμε τη «Συμβολαιακή Γεωργία», ένα πρόγραμμα συνεργασίας με εκατοντάδες παραγωγούς που μοιράζονται τις ίδιες αξίες, τα ίδια ιδανικά και τα ίδια - υψηλών προδιαγραφών - κριτήρια με εμάς. Έχοντας βασική μας αρχή την ποιότητα, ελέγχουμε τα λαχανικά μας σε κάθε στάδιο, από την παραγωγή έως τη συγκομιδή τους, μέσω της Ολοκληρωμένης Αγροτικής Διαχείρισης, ενώ χάρη στη Γεωργία Ακριβείας έχουμε τη δυνατότητα να αξιοποιούμε, με τη βοήθεια της τεχνολογίας, κάθε δεδομένο που φτάνει από το χωράφι, ανά πάσα στιγμή! Με τη γνώση αλλά και την αγάπη μας για τη γη, είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να σας προσφέρουμε με συνέπεια ό,τι πιο ποιοτικό, ό,τι πιο θρεπτικό, ό,τι πιο νόστιμο έχει να μας χαρίσει αυτός ο τόπος.
ΣΠΟΡΑ
Είμαστε μαζί με τους παραγωγούς σε όλα τα στάδια της καλλιέργειας, από τη σπορά μέχρι τη συγκομιδή. Επιλέγουμε τις περιοχές με το καλύτερο κλίμα και τα πιο εύφορα χωράφια έχοντας μελετήσει πρώτα τον υδροφόρο ορίζοντα και το μικροκλίμα, ώστε να φυτέψουμε σε κάθε χωράφι τις κατάλληλες ποικιλίες σπόρων, εξασφαλίζοντας ότι η σπορά τους θα γίνει τη σωστή στιγμή, στο σωστό βάθος και στη σωστή απόσταση. Με αυτόν τον τρόπο πετυχαίνουμε τη βέλτιστη φυτρωτικότητα αλλά και την ομοιογενή ανάπτυξη των λαχανικών μας!
ΘΡΕΨΗ
Τα λαχανικά για να αναπτυχθούν σωστά χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα. Χρησιμοποιούμε τα κατάλληλα μέσα και ποτίζουμε τα φυτά ομοιόμορφα, την κατάλληλη στιγμή, ελέγχοντας κάθε φορά την ποιότητα του νερού ώστε να φτάνουν στο τραπέζι σας πάντα φρέσκα και στο απόγειο των βιταμινών τους!
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
Είμαστε κάθε στιγμή σε κάθε χωράφι, κάνοντας ό,τι χρειάζεται για να προστατεύσουμε τα λαχανικά μας. Χρησιμοποιούμε τα κατάλληλα μέσα για να αποφύγουμε οποιαδήποτε εντομολογική ή άλλη προσβολή, ενώ διενεργούμε καθημερινά περισσότερους από 300 οργανοληπτικούς και μικροβιολογικούς ελέγχους για να εξασφαλίσουμε ότι κατά τη συγκομιδή τους κάθε φυτοπροστατευτικό μέσο έχει πλήρως αποβληθεί.
ΠΟΙΟΤΗΤΑ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ
ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ
Η στιγμή της συγκομιδής των λαχανικών είναι κρίσιμη, γι’ αυτό και γίνεται πολύ προσεκτικά, αφού κάθε στιγμή μετράει! Τα λαχανικά μας συλλέγονται πάντα τη στιγμή που τα διατροφικά χαρακτηριστικά, οι βιταμίνες, οι φυτικές πρωτεΐνες, οι υδατάνθρακες και οι διαιτητικές ίνες τους έχουν αναπτυχθεί πλήρως, ενώ τα υπερσύγχρονα μηχανήματά μας διασφαλίζουν την άριστη κατάσταση κατά τη συλλογή τους, χωρίς να τα καταπονούν. Έτσι είμαστε σίγουροι πως κάθε λαχανικό θα έχει τη μεγαλύτερη διατροφική αξία τη στιγμή που θα φτάσει στο πιάτο σας!
ΚΑΤΑΨΥΞΗ
Tα λαχανικά αρχίζουν να χάνουν τη θρεπτικότητα και τις βιταμίνες τους τη στιγμή που θα κοπούν. Γι’ αυτό τα μεταφέρουμε αμέσως μετά τη συγκομιδή τους στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας και μέσα σε 2 μόνο ώρες με τη διαδικασία της άμεσης κατάψυξης, «σφραγίζουμε» όλη τη φρεσκάδα, τη γεύση και τις βιταμίνες τους! Πρόκειται για μια απαλή και φυσική διαδικασία που γίνεται μετά την προσεκτική διαλογή, το μεθοδικό πλύσιμο και το στιγμιαίο ζεμάτισμα των λαχανικών, χωρίς την παραμικρή χρήση συντηρητικών. Καταφέρνουμε με αυτόν τον τρόπο να διατηρούμε αναλλοίωτη την υψηλή διατροφική αξία των λαχανικών, για να τα απολαμβάνετε όλο τον χρόνο τόσο φρέσκα, τόσο θρεπτικά όσο τη στιγμή που κόπηκαν!

Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ Η ΦΡΕΣΚΑΔΑ
ΤΩΝ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ

Κυρίαρχο μέλημά μας είναι σας προσφέρουμε λαχανικά θρεπτικά, ποιοτικά και ασφαλή. Γι’ αυτόν τον λόγο έχουμε πραγματοποιήσει σε συνεργασία με το Εργαστήριο Χημείας και Βιοχημείας Τροφίμων της Γεωπονικής σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ), συγκριτική έρευνα για τη διατροφική αξία των νωπών και των καταψυγμένων λαχανικών, η οποία επιβεβαιώνει με έγκυρο και επιστημονικό τρόπο τα πλεονεκτήματα των καταψυγμένων λαχανικών.
Επιπλέον, με το σύστημα ιχνηλασιμότητας που εφαρμόζουμε, έχουμε τη δυνατότητα να παρακολουθούμε την προέλευση κάθε λαχανικού, τόσο κατά την καλλιέργεια & την παραγωγή του, όσο και κατά τη διακίνησή του. Έτσι, είμαστε σίγουροι ότι σας προσφέρουμε κάθε ημέρα του χρόνου, λαχανικά αγνά, χωρίς ίχνος φυτοφαρμάκων και λιπασμάτων, χωρίς συντηρητικά, στο απόγειο της φρεσκάδας και της θρεπτικότητας τους, με όλες τις βιταμίνες και τη γεύση τους. Λαχανικά τόσο φρέσκα όσο την στιγμή που κόπηκαν!
ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ
ΦΡΕΣΚΑΔΑ
Τα λαχανικά μας συλλέγονται την ιδανική στιγμή της ωρίμασής τους και καταψύχονται εντός 2 ωρών, σφραγίζοντας έτσι όλη τη φρεσκάδα, τις βιταμίνες και τη θρεπτική τους αξία. Παραμένουν δηλαδή τόσο φρέσκα, τόσο θρεπτικά όσο τη στιγμή που κόπηκαν!
ΠΡΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ
Έχοντας κάθε στιγμή στη διάθεσή μας τα πιο φρέσκα και ποιοτικά υλικά, μπορούμε να δημιουργούμε κάθε μέρα υπέροχα πιάτα, που θα μας βοηθήσουν να τρεφόμαστε σωστά, ακολουθώντας καθημερινά έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.
ΠΟΙΚΙΛΙΑ
Τα καταψυγμένα λαχανικά είναι διαθέσιμα όλο τον χρόνο. Έτσι, απολαμβάνουμε καθημερινά μια ασύγκριτη ποικιλία λαχανικών και συνταγών, που αποτελούν τη βάση για τη δημιουργία υπέροχων πιάτων.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Κάθε φορά μαγειρεύουμε μόνο την ποσότητα που χρειαζόμαστε, χωρίς να χρειάζεται να πετάμε νωπά προϊόντα, αποφεύγοντας με αυτόν τον τρόπο τη σπατάλη τροφίμων και φαγητού.
ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Τα λαχανικά περνούν από τη φυσική διαδικασία της «ταχύτατης» και «άμεσης» κατάψυξης ή αλλιώς IQF (Individual Quick Freezing). Πρόκειται για μέθοδο κατάψυξης των λαχανικών και αυτόματου παγώματος του καρπού, η οποία σφραγίζει όλη τη φρεσκάδα, τη θρεπτικότητα και τη γεύση των λαχανικών, χωρίς την παραμικρή χρήση συντηρητικών. Έτσι, διασφαλίζεται η βέλτιστη ασφάλειά τους, καθώς η συγκεκριμένη διαδικασία εμποδίζει την ανάπτυξη οποιουδήποτε μικροβιακού φορτίου.
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
& ΑΠΟΛΑΥΣΗ
Η συγκομιδή των λαχανικών γίνεται την ιδανική στιγμή της ωρίμασής τους και καταψύχονται εντός 2 μόλις ωρών. Η κατάψυξη διατηρεί αναλλοίωτη τη γεύση τους, όπως και όλα τα θρεπτικά συστατικά τους, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να δημιουργούμε καθημερινά θρεπτικά και γευστικά πιάτα!