ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ


Στην Μπάρμπα Στάθης εδώ και 50 χρόνια έχουμε στόχο να σας προσφέρουμε καθημερινά
ό,τι καλύτερο έχει να μας χαρίσει η εύφορη ελληνική γη.
Εδώ θα μας γνωρίσετε ακόμα καλύτερα μέσα από το όραμα και τις αξίες μας,
στις οποίες παραμένουμε πιστοί από την πρώτη μέρα της λειτουργίας μας.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Είμαστε μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων αφοσιωμένη στον ίδιο στόχο: να προσφέρουμε σε όλους εσάς τα πιο θρεπτικά, το πιο ασφαλή, τα πιο νόστιμα λαχανικά.

Δραστηριοποιούμαστε στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, στην αγορά των καταψυγμένων λαχανικών αλλά και των φρέσκων σαλατών έχοντας ως τρίπτυχο επιτυχίας τη θρέψη, τη γεύση και την ευκολία, σάς παρέχουμε καθημερινά καινοτόμα προϊόντα, απαράμιλλης ποιότητας και μέγιστης ασφάλειας.

Αυτή τη στιγμή διαθέτουμε 5 ιδιόκτητες μονάδες παραγωγής λαχανικών και ζυμών, με 11.000 σημεία πώλησης, ενώ δραστηριοποιούμαστε και στο εξωτερικό, με εξαγωγική παρουσία σε 5 ηπείρους και 22 χώρες.

ΟΡΑΜΑ
Όραμά μας είναι να σας προσφέρουμε ασφαλή και ποιοτικά προϊόντα προστιθέμενης αξίας, συμβάλλοντας στη διαμόρφωση διατροφικών προτύπων με οδηγό τη βιώσιμη ανάπτυξη και με έμπνευση την ελληνική διατροφική σοφία, προτάσσοντας παράλληλα έναν υγιεινό τρόπο ζωής.
ΑΞΙΕΣ
Εδώ και μισό αιώνα παραμένουμε πιστοί στις αξίες που είχαμε από την πρώτη μέρα. Να προσφέρουμε καθημερινά προϊόντα που ξεχωρίζουν για την ασύγκριτη ποιότητα, τη μέγιστη ασφάλεια, την καινοτομία και την ελληνικότητά τους, με σεβασμό στη φύση και στον άνθρωπο. Αυτές οι αξίες είναι που αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο κάθε μας ενέργειας και που, παραμένοντας σταθερές στο πέρασμα του χρόνου, μας καθοδηγούν και μας εμπνέουν καθημερινά.

Βέλτιστη Ποιότητα

Η φύση δεν σταματά στιγμή να μας δίνει ό,τι καλύτερο διαθέτει. Έτσι και εμείς, αξιοποιούμε το ελληνικό ανθρώπινο δυναμικό, επενδύουμε στην άριστη κατάρτισή του και διασφαλίζουμε την ποιοτική υπεροχή και τη μέγιστη ασφάλεια όλων των λαχανικών μας, χάρη στο σύστημα Ολοκληρωμένης Αγροτικής Διαχείρισης, αλλά και στον υπερσύγχρονο εξοπλισμό των εγκαταστάσεών μας. Έτσι, είμαστε σίγουροι ότι τα λαχανικά μας θα διατηρήσουν τη θρεπτικότητα και τη φρεσκάδα τους, μέχρι τη στιγμή που θα φτάσουν στο πιάτο σας.
 

Μέγιστη Ασφάλεια

Συνεργαζόμαστε με εγκεκριμένους παραγωγούς και ακολουθούμε πλήρως ελεγχόμενες και τεκμηριωμένες διαδικασίες στο χωράφι, όπως η Ολοκληρωμένη Αγροτική Διαχείριση και η Γεωργία Ακριβείας, οι οποίες μάς επιτρέπουν να έχουμε τον πλήρη έλεγχο σε κάθε στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας. Παράλληλα, πραγματοποιούμε καθημερινά περισσότερους από 300 ελέγχους στα λαχανικά μας, ώστε να είμαστε σίγουροι πως ό,τι σας προσφέρουμε έχει κάθε φορά την εγγύηση, την ποιότητα και την ασφάλεια Μπάρμπα Στάθης.
 

Καινοτομία

Χάρη στο υψηλού επιπέδου ανθρώπινο δυναμικό μας, έχουμε αναπτύξει μια ισχυρή και ολοκληρωμένη λειτουργία Έρευνας και Ανάπτυξης, με πρωταρχικό μας στόχο την ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων.
 

Σεβασμός στον άνθρωπο & τη φύση

Σεβόμαστε τη φύση, τον άνθρωπο και την εύφορη ελληνική γη για ό,τι μας προσφέρει. Ακολουθούμε το μοντέλο της βιώσιμης ανάπτυξης και της κυκλικής οικονομίας και, με συνέπεια και υπευθυνότητα, εφαρμόζουμε διαδικασίες φιλικές προς το περιβάλλον, επενδύοντας διαρκώς στη μείωση του περιβαλλοντικού μας αποτυπώματος και την ορθολογική χρήση των φυσικών πόρων.
 

Ελληνικότητα

Από το ξεκίνημα της λειτουργίας μας στηρίζουμε διαρκώς την ελληνική οικονομία και την ελληνική επιχειρηματικότητα. Μέσω του προγράμματος της Συμβολαιακής Γεωργίας, που εφαρμόσαμε πρώτοι στην Ελλάδα, συνεργαζόμαστε με εκατοντάδες παραγωγούς, οι οποίοι καλλιεργούν πάνω από 30.000 στρέμματα εύφορης ελληνικής γης. Έτσι, παραμένουμε σταθεροί στο όραμά μας, να σας προσφέρουμε κάθε στιγμή τα πιο θρεπτικά, τα πιο ασφαλή, τα πιο νόστιμα λαχανικά, διαφυλάσσοντας ταυτόχρονα τη γευστική μας παράδοση, προσαρμοσμένη στις ανάγκες της σύγχρονης ζωής.
 

 

OI ΡΙΖΕΣ ΜΑΣ
Η δική μας ιστορία έχει τις ρίζες της 50 χρόνια πίσω. Μια ιστορία που ξεκίνησε με έμπνευση την ελληνική διατροφική παράδοση και που συνεχίζει έως σήμερα, έχοντας έναν σκοπό: να φέρει στο καθημερινό σας τραπέζι την ισορροπημένη διατροφή, μέσα από λαχανικά νόστιμα, ποιοτικά, ασφαλή και θρεπτικά. Με την εγγύηση Μπάρμπα Στάθης!
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ

Η εταιρική υπευθυνότητα είναι αναπόσπαστο κομμάτι της κουλτούρας μας. Με συναίσθηση ευθύνης και συνέπεια φροντίζουμε ώστε η επιχειρησιακή μας λειτουργία να χαρακτηρίζεται από υπευθυνότητα απέναντι στο περιβάλλον, τους ανθρώπους μας και την κοινωνία. Μέλημά μας αποτελεί η εφαρμογή βιώσιμων πρακτικών σε κάθε μας δραστηριότητα ώστε να εξασφαλίζουμε διαρκώς ένα καλύτερο αύριο, δημιουργώντας ταυτόχρονα αξία για τον πρωτογενή τομέα, την κοινωνία και την εγχώρια οικονομία.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
OI ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ MAΣ
Ακολουθώντας πιστά το όραμα
και τις αξίες μας, ξεχωρίζουμε.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Λαχανικά τόσο θρεπτικά & φρέσκα,
όσο τη στιγμή που κόπηκαν!
θΕΛΕΤΕ ΝΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ
μαζί μας;