ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Τριπλή διάκριση για την ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ

Τριπλή διάκριση για την ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ στα PLANT BASED & VEGAN AWARDS 2024

Δεκέμβριος 15, 2023

Η προϊοντική σειρά «360° Plant Based Meal» Μπάρμπα Στάθης ξεχώρισε στα φετινά Plant Based & Vegan Awards 2024, κατακτώντας κορυφαίες διακρίσεις. 

Συγκεκριμένα, η νέα, καινοτομική σειρά  γευμάτων με φυτικά κεφτεδάκια από πρωτεΐνη αρακά τιμήθηκε με Platinum & Gold βραβεία στην κατηγορία Plant Based Ready to Cook Meal στα φετινά Plant Based Awards 2024 και με Gold βραβείο στην κατηγορία Vegan Ready to Cook Meal στα Vegan Awards 2024.

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ, μέσω της νέας σειράς γευμάτων φυτικής προέλευσης, επενδύει στην καινοτομία, επεκτείνει το εύρος των δραστηριοτήτων της και προσφέρει λύσεις στις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες των σύγχρονων vegan, vegetarian και flexitarian καταναλωτών, αλλά και όλων όσων αναζητούν καθημερινά θρεπτικές συνταγές, έτοιμες σε 10’ μόλις λεπτά.

Η σειρά «360° Plant Based Meal» Μπάρμπα Στάθης περιλαμβάνει 6 πρωτότυπα και ολοκληρωμένα γεύματα που αποτελούνται από φυτικά κεφτεδάκια από πρωτεΐνη αρακά, με πατάτες και ρύζι με λαχανικά, καθώς και από ζυμαρικά με φυτικό κιμά από πρωτεΐνη αρακά και λαχανικά. Τα προϊόντα ξεχωρίζουν για τη μοναδική γεύση, την ευκολία προετοιμασίας και την υψηλή διατροφική αξία τους, ενώ οι 100% ανακυκλώσιμες συσκευασίες, υπογραμμίζουν τη δέσμευσή της ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ για μείωση του περιβαλλοντικού της αποτυπώματος.
 

Αποτελέσματα 1 - 10 από 105
barba stathis

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ ανάμεσα στις πιο αξιοθαύμαστες επιχειρήσεις για το 2024

Ιούλιος 19, 2024
H ηγετική παρουσία της στον αγροδιατροφικό κλάδο και η δυναμική αναπτυξιακή της πορεία, ανέδειξαν την ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ ως μία απο τις πιο αξιοθαύμαστες επιχειρήσεις (20 ALL STARS MOST ADMIRED COMPANIES), στη φετινή, επετειακή διοργάνωση του Fortune «MOST ADMIRED COMPANIES».
barba stathis

Δύο βραβεύσεις για την ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ στα Hellenic Responsible Business Awards 2024

Ιούλιος 11, 2024
Για την προσήλωσή της στη βιώσιμη ανάπτυξη και την εταιρική υπευθυνότητα βραβεύθηκε για μία ακόμη φορά η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ με δύο διακρίσεις στα Hellenic Responsible Business Awards 2024.
νεα προϊοντα

Νέες, γευστικές προτάσεις Μπάρμπα Στάθης για το καθημερινό μας τραπέζι!

Ιούλιος 05, 2024
Τέσσερις νέες προτάσεις από τον Μπάρμπα Στάθη ήρθαν για να δώσουν ξεχωριστή γεύση στο καθημερινό μας τραπέζι εύκολα, γρήγορα και κυρίως νόστιμα!
ariel

Εθελοντική δράση της ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ στο Φιλοζωικό-Πολιτιστικό Σωματείο του Δήμου Δέλτα «ΑΡΙΕΛ»

Ιούλιος 05, 2024
Στο πλαίσιο του Προγράμματος Εθελοντικών Δράσεων «Μαζί κάνουμε καλό!», η ομάδα εθελοντών της ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ, προσέφερε βοήθεια στο Φιλοζωικό-Πολιτιστικό Σωματείο του Δήμου Δέλτα «ΑΡΙΕΛ».
barba stathis

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ διοργάνωσε ενημερωτική ημερίδα με θέμα την φυλετική ισότητα

Ιούνιος 10, 2024
Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ, σε συνεργασία με τη γυναικεία, μη κερδοσκοπική οργάνωση «ΔΙΟΤΙΜΑ», υλοποίησε ενημερωτική ημερίδα για το σύνολο του ανθρώπινου δυναμικού της, εστιάζοντας σε ζητήματα φύλου και ισότητας.
barba stathis

Νέα προκήρυξη υποτροφιών από την ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ για την Ιδιωτική Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΣΑΕΚ) της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής

Ιούνιος 07, 2024
Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ στηρίζοντας έμπρακτα τον πρωτογενή τομέα, τιμά τις σχέσεις εμπιστοσύνης που εδώ και χρόνια διατηρεί με τους συνεργαζόμενους παραγωγούς της, ανακοινώνοντας την προκήρυξη μίας νέας, πλήρους υποτροφίας για τη φοίτηση ενός παιδιού παραγωγού της, Ιδιωτική Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής…
barba stathis

Νέα προκήρυξη υποτροφιών από την ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ για το Επαγγελματικό Λύκειο της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής

Ιούνιος 07, 2024
Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ στηρίζοντας έμπρακτα τον πρωτογενή τομέα, τιμά τις σχέσεις εμπιστοσύνης που εδώ και χρόνια διατηρεί με τους συνεργαζόμενους παραγωγούς της, ανακοινώνοντας την προκήρυξη μίας νέας, πλήρους υποτροφίας για τη φοίτηση ενός παιδιού παραγωγού της, στο Επαγγελματικό Λύκειο της…
sustainable company

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ ανάμεσα στις «MOST SUSTAINABLE COMPANIES in Greece 2024»

Ιούνιος 03, 2024
Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ αναδείχθηκε στην ηγετική ομάδα των εταιριών «MOST SUSTAINABLE COMPANIES in Greece 2024» που ξεχωρίζουν για τις υψηλές επιδόσεις τους στην εφαρμογή των αρχών της βιώσιμης ανάπτυξης και της υπεύθυνης επιχειρηματικότητας.
«Χαμόγελο του Παιδιού»

Το Πρόγραμμα Εθελοντικών Δράσεων της ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ «Μαζί κάνουμε καλό!» στηρίζει το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Μάιος 31, 2024
Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ, μέσα από το Πρόγραμμα Εθελοντικών Δράσεων «Μαζί κάνουμε καλό!», υποστήριξε το «Χαμόγελο του Παιδιού» και τα παιδιά που φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις του στη Θεσσαλονίκη.  
kids fun festival

H ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ συμμετείχε στο KIDS FUN FESTIVAL 2024

Μάιος 23, 2024
Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ έδωσε το «παρών» στην πολύχρωμη γιορτή του KIDS FUN FESTIVAL την Κυριακή 19 Μαΐου, στους κήπους του ξενοδοχείου  Hyatt Regency Thessaloniki, στηρίζοντας ταυτόχρονα το Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο.