ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
barba stathis

Νέα προκήρυξη υποτροφιών από την ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ για την Ιδιωτική Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΣΑΕΚ) της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής

Ιούνιος 07, 2024

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ στηρίζοντας έμπρακτα τον πρωτογενή τομέα, τιμά τις σχέσεις εμπιστοσύνης που εδώ και χρόνια διατηρεί με τους συνεργαζόμενους παραγωγούς της, ανακοινώνοντας την προκήρυξη μίας νέας, πλήρους υποτροφίας για τη φοίτηση ενός παιδιού παραγωγού της, Ιδιωτική Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΣΑΕΚ).

Ειδικότερα, πρόκειται για πλήρη υποτροφία, που καλύπτει το κόστος φοίτησης, καθώς και τα κόστη διαμονής και σίτισης καθόλη τη διάρκεια των σπουδών. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων, θα βρείτε εδώ, ενώ αναλυτικές πληροφορίες ακολουθούν και παρακάτω. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, μπορείτε να επικοινωνείτε απευθείας με την Αμερικανική Γεωργική Σχολή (Τμήμα Εγγραφών) στο τηλέφωνο 2310 492854 ή με email: admissions@afs.edu.gr.       

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

1.    Να φοιτούν στην Γ’ λυκείου τη σχολική χρονιά 2023-2024, ή να είναι απόφοιτοι λυκείου. 
2.    Να έχουν συγγένεια πρώτου βαθμού με τον/την παραγωγό που έχει συνάψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ ΑΕ. 
 

ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ

1.    Βαθμός απολυτηρίου λυκείου ή βαθμολογία επίδοσης στο πρώτο τετράμηνο της Γ’ Λυκείου από το σχολείο στο οποίο φοιτούν οι υποψήφιοι μαθητές. 
2.    Διπλώματα Αγγλικών ή/και άλλων ξένων γλωσσών, αθλητικές, πολιτιστικές, εθελοντικές  δραστηριότητες και διακρίσεις. 
3.    Προσωπική/οικογενειακή συνέντευξη από την Επιτροπή Εγγραφών της ΙΣΑΕΚ Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής. 
4.    Κοινωνικοοικονομικά κριτήρια του υποψηφίου & της οικογενείας του
 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ & ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

1.     Υποβολή Αίτησης: Για τους ενδιαφερόμενους που επιθυμούν να κάνουν αίτηση για την ΙΣΑΕΚ, μπορούν να τη συμπληρώσουν είτε ηλεκτρονικά εδώ ή μπορούν να κατεβάσουν το αρχείο από την ιστοσελίδα της Σχολής εδώ και να σταλεί με e-mail στο  admissions@afs.edu.gr (2310 492-854) μαζί με τα συνοδευτικά δικαιολογητικά. Στην αίτηση θα πρέπει να αναγράφεται Υποτροφία «ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ ΑΕ – ΙΣΑΕΚ Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής »  

2.    Δικαιολογητικά:
•    Μια φωτογραφία μεγέθους ταυτότητας 
•    Απολυτήριο λυκείου ή έλεγχος επίδοσης Α’ τετραμήνου της Γ’ λυκείου
•    Πιστοποιητικό/α  Αγγλικών και άλλων ξένων γλωσσών (εφόσον υπάρχουν)
•    Εκκαθαριστικό Σημείωμα
•    Δήλωση Στοιχείων Ακινήτων

3.    Συνέντευξη με Επιτροπή Εγγραφών. Οι επικρατέστεροι υποψήφιοι, προκρίνονται στο επόμενο στάδιο κατά το οποίο θα κληθούν με τους γονείς τους σε προσωπική συνέντευξη με την Επιτροπή Εγγραφών της ΙΣΑΕΚ Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής. Κύριος στόχος της συνέντευξης είναι να δοθεί η δυνατότητα στην επιτροπή να διερευνήσει περαιτέρω στοιχεία της προσωπικότητας, των προοπτικών και της καταλληλότητας των υποψηφίων.

4.    Προθεσμία υποβολής Αίτησης & Δικαιολογητικών έως 24/06/2024.

5.    Αξιολόγηση: Η Επιτροπή Υποτροφιών μετά το πέρας και των συνεντεύξεων αξιολογεί τις αιτήσεις λαμβάνοντας υπόψη όλα τα κριτήρια με την καθορισμένη σειρά προτεραιότητας και ανακοινώνει  τις αποφάσεις της στους υποψηφίους το συντομότερο δυνατόν. 

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις μπορείτε να καλείτε στην Ι. Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΣΑΕΚ) Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής στο 2310 492854 ή με email: admissions@afs.edu.gr.  

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ

Η υποτροφία αφορά τη φοίτηση, για τα ακαδημαϊκά έτη 2024-2025 και 2025-2026 και εφόσον οι δικαιούχοι διατηρούν όλα τα απαιτούμενα κριτήρια καθ’ όλη τη διάρκεια των ετών αυτών. Επίσης οι επωφελούμενοι σπουδαστές θα πρέπει να έχουν καλή βαθμολογία αλλά και ευρύτερη διαγωγή που να δικαιολογεί τη διατήρηση της υποτροφίας. Οι υποτροφίες λαμβάνονται μόνο για τα ακαδημαϊκά έτη 2024-2025 και 2025-2026 και δεν  μεταφέρονται  σε άλλη ακαδημαϊκή χρονιά ούτε μεταβιβάζονται σε άλλο πρόσωπο.

Ιδιωτική Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΣΑΕΚ)

Η ΙΣΑΕΚ, (πρώην ΙΙΕΚ) Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής έχει ως αποστολή της να προσφέρει εφαρμοσμένη επαγγελματική κατάρτιση σε ειδικότητες αιχμής στους βασικότερους κλάδους της Ελληνικής Οικονομίας. Το ΙΙΕΚ (πλέον ΙΣΑΕΚ) λειτουργεί από το 2018 και διέπεται από την ευρύτερη φιλοσοφία της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, έναν οργανισμό που μετράει 120 χρόνια εκπαιδευτικής εμπειρίας.

Οι ειδικότητες που προσφέρονται για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025 είναι οι εξής:

1.    Τεχνικός συντήρησης και επισκευής γεωργικών μηχανημάτων 
2.    Στέλεχος Εμπορίας, Διαφήμισης και Προώθησης Προϊόντων (Marketing)
3.    Στέλεχος Υπηρεσιών Εφοδιαστικής Αλυσίδας (Logistics)
4.    Στέλεχος Διατροφής και Διαιτολογίας
5.    Στέλεχος Επιχειρήσεων Τυποποίησης, Μεταποίησης και Εμπορίας Αγροτικών Προϊόντων
6.    Διαχειριστής Γεωργοκτηνοτροφικών Εκμεταλλεύσεων
7.    Τεχνικός Αμπελουργίας και Οινολογίας
8.    Τεχνικός Δενδροκομίας και Εναλλακτικών Δενδρωδών Καλλιεργειών
9.    Διαχειριστής Συστημάτων Εκτροφής Αγροτικών Ζώων


Καλή επιτυχία στους υποψήφιους υποτρόφους!

 

Αποτελέσματα 1 - 10 από 104
barba stathis

Δύο βραβεύσεις για την ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ στα Hellenic Responsible Business Awards 2024

Ιούλιος 11, 2024
Για την προσήλωσή της στη βιώσιμη ανάπτυξη και την εταιρική υπευθυνότητα βραβεύθηκε για μία ακόμη φορά η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ με δύο διακρίσεις στα Hellenic Responsible Business Awards 2024.
νεα προϊοντα

Νέες, γευστικές προτάσεις Μπάρμπα Στάθης για το καθημερινό μας τραπέζι!

Ιούλιος 05, 2024
Τέσσερις νέες προτάσεις από τον Μπάρμπα Στάθη ήρθαν για να δώσουν ξεχωριστή γεύση στο καθημερινό μας τραπέζι εύκολα, γρήγορα και κυρίως νόστιμα!
ariel

Εθελοντική δράση της ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ στο Φιλοζωικό-Πολιτιστικό Σωματείο του Δήμου Δέλτα «ΑΡΙΕΛ»

Ιούλιος 05, 2024
Στο πλαίσιο του Προγράμματος Εθελοντικών Δράσεων «Μαζί κάνουμε καλό!», η ομάδα εθελοντών της ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ, προσέφερε βοήθεια στο Φιλοζωικό-Πολιτιστικό Σωματείο του Δήμου Δέλτα «ΑΡΙΕΛ».
barba stathis

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ διοργάνωσε ενημερωτική ημερίδα με θέμα την φυλετική ισότητα

Ιούνιος 10, 2024
Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ, σε συνεργασία με τη γυναικεία, μη κερδοσκοπική οργάνωση «ΔΙΟΤΙΜΑ», υλοποίησε ενημερωτική ημερίδα για το σύνολο του ανθρώπινου δυναμικού της, εστιάζοντας σε ζητήματα φύλου και ισότητας.
barba stathis

Νέα προκήρυξη υποτροφιών από την ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ για το Επαγγελματικό Λύκειο της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής

Ιούνιος 07, 2024
Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ στηρίζοντας έμπρακτα τον πρωτογενή τομέα, τιμά τις σχέσεις εμπιστοσύνης που εδώ και χρόνια διατηρεί με τους συνεργαζόμενους παραγωγούς της, ανακοινώνοντας την προκήρυξη μίας νέας, πλήρους υποτροφίας για τη φοίτηση ενός παιδιού παραγωγού της, στο Επαγγελματικό Λύκειο της…
sustainable company

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ ανάμεσα στις «MOST SUSTAINABLE COMPANIES in Greece 2024»

Ιούνιος 03, 2024
Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ αναδείχθηκε στην ηγετική ομάδα των εταιριών «MOST SUSTAINABLE COMPANIES in Greece 2024» που ξεχωρίζουν για τις υψηλές επιδόσεις τους στην εφαρμογή των αρχών της βιώσιμης ανάπτυξης και της υπεύθυνης επιχειρηματικότητας.
«Χαμόγελο του Παιδιού»

Το Πρόγραμμα Εθελοντικών Δράσεων της ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ «Μαζί κάνουμε καλό!» στηρίζει το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Μάιος 31, 2024
Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ, μέσα από το Πρόγραμμα Εθελοντικών Δράσεων «Μαζί κάνουμε καλό!», υποστήριξε το «Χαμόγελο του Παιδιού» και τα παιδιά που φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις του στη Θεσσαλονίκη.  
kids fun festival

H ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ συμμετείχε στο KIDS FUN FESTIVAL 2024

Μάιος 23, 2024
Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ έδωσε το «παρών» στην πολύχρωμη γιορτή του KIDS FUN FESTIVAL την Κυριακή 19 Μαΐου, στους κήπους του ξενοδοχείου  Hyatt Regency Thessaloniki, στηρίζοντας ταυτόχρονα το Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο.
barba stathis

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ υλοποιεί πρόγραμμα κατάρτισης των συνεργαζόμενων παραγωγών της σε συνεργασία με τη Νέα Γεωργία Νέα Γενιά

Μάιος 10, 2024
Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ και ο οργανισμός Νέα Γεωργία Νέα Γενιά συνεργάστηκαν για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση ενός εξειδικευμένου προγράμματος κατάρτισης.
18° Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ συμμετείχε στον 18° Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»

Απρίλιος 23, 2024
Στον 18ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» – bwin, έλαβε μέρος η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ με τους εργαζομένους της να συμμετέχουν στους αγώνες δρόμου που διεξήχθησαν την Κυριακή 21 Απριλίου 2024.