ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Super Market Awards 2021

«Κορυφαίος Προμηθευτής Τροφίμων» η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ στα Super Market Awards 2021

Σεπτέμβριος 15, 2021

Με τέσσερα βραβεία και μία τιμητική διάκριση, η εταιρεία ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ αναδείχθηκε «Κορυφαίος Προμηθευτής Τροφίμων» στην πρόσφατη διοργάνωση Super Market Awards 2021.
Η εταιρεία, που ξεχωρίζει πενήντα χρόνια τώρα για τα αξεπέραστης ποιότητας και μέγιστης ασφάλειας λαχανικά της, βραβεύθηκε τόσο για τα προϊόντα της όσο και για την προσαρμοστικότητα που επέδειξε η εφοδιαστική της αλυσίδα κατά τη διάρκεια της πρώτης φάσης της πανδημίας.

Συγκεκριμένα:

  • χρυσό και χάλκινο βραβείο για τις νέες, πρωτοποριακές συσκευασίες τους και το επαναλανσάρισμά τους, αντίστοιχα διακρίθηκαν oι φρέσκες σαλάτες Μπάρμπα Στάθης Φρεσκοκομμένα. Ο αποτελεσματικός επανασχεδιασμός των συσκευασιών και το δυναμικό επικοινωνιακό πλάνο ανέδειξαν την προϊοντική σειρά σε πρωταγωνιστή της ανάπτυξης για το 2020, καταγράφοντας αύξηση των πωλήσεων σε όγκο συγκριτικά με την περσινή περίοδο.
  • Tο χρυσό βραβείο στην κατηγορία Marketing & Επικοινωνία (Food) κατέκτησε για την πρόσφατη καμπάνια «Το παραδοσιακό φαγητό όπως το ΄χεις αγαπήσει και ακόμα καλύτερο!» η προϊοντική σειρά Ας Μαγειρέψουμε. Επιπλέον, το συγκεκριμένο έργο έλαβε την υψηλότερη βαθμολογία στην ενότητα: Προμηθευτές Ταχυκίνητων Προϊόντων (Food & Non-Food) με αποτέλεσμα να διακριθεί και να αποσπάσει και τον τίτλο TOP RATED PROJECT. Το στρατηγικό πλάνο επικοινωνίας κατάφερε να αναδείξει με επιτυχία όλα τα χαρακτηριστικά της προϊοντικής σειράς, φέρνοντας ουσιαστικά αποτελέσματα σε όλα τα επίπεδα.
  • Τέλος, η εταιρεία διακρίθηκε με χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Συνεργασία στη Βελτιστοποίηση της Εφοδιαστικής Αλυσίδας» για την προσαρμοστικότητα και την άμεση απόκριση της εφοδιαστικής της αλυσίδας κατά την πρώτη φάση της πανδημίας. Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ, με συνέπεια και συναίσθηση ευθύνης, εξυπηρέτησε αποτελεσματικά κατά την περίοδο της πανδημίας τις πολλαπλάσιες ανάγκες εφοδιασμού του λιανεμπορίου και φρόντισε ώστε οι καταναλωτές να μπορούν ανά πάσα στιγμή, με ασφάλεια να έχουν πρόσβαση στα προϊόντα της.

Οι πολλαπλές βραβεύσεις χάρισαν στην ηγέτιδα εταιρεία τροφίμων το σημαντικότερο βραβείο του «Κορυφαίου Προμηθευτή Τροφίμων», σε μία χρονιά που η βιομηχανία και το λιανεμπόριο κλήθηκαν να ανταπεξέλθουν σε πρωτόγνωρα δεδομένα.

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ δεσμεύεται να συνεχίσει να τιμά έμπρακτα και ουσιαστικά τις σχέσεις εμπιστοσύνης που έχει αναπτύξει με το λιανεμπόριο και να προσφέρει με αυτόν τρόπο διαρκώς στους καταναλωτές της ποιοτικά και ασφαλή προϊόντα, που εμπιστεύονται και προτιμούν καθημερινά.

Αποτελέσματα 1 - 10 από 62
odiki asfaleia

Εκπαιδευτικό σεμινάριο της ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ για την οδική ασφάλεια

May 22, 2023
Στο πλαίσιο της 7ης Παγκόσμιας Εβδομάδας Οδικής Ασφάλειας των Ηνωμένων Εθνών, η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ σε συνεργασία με το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» διοργάνωσε εκπαιδευτικό σεμινάριο για τους επαγγελματίες οδηγούς της σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με στόχο την ευαισθητοποίησή τους για την οδική ασφάλεια.
marathonios

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ συμμετείχε στον 17ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»

May 04, 2023
Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ δήλωσε για ακόμη μια χρονιά το «παρών» στον 17ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» – bwin, με τους εργαζομένους της να συμμετέχουν στους αγώνες δρόμου που διεξήχθησαν την Κυριακή 30 Απριλίου 2023.
food retail summit

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ συμμετείχε στο Food Retail Summit 2023

Απρίλιος 13, 2023
Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ δήλωσε δυναμικά «το παρών» στο 13ο Food Retail Summit που διοργανώθηκε υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εταιρείας Logistics (ΕΕL) και του Ινστιτούτου Έρευνας Λιανεμπορίου Καταναλωτικών Αγαθών (ΙΕΛΚΑ) με τη συμμετοχή στελεχών της, ως ομιλητών.
aimodosia

Εθελοντική αιμοδοσία Σωματείου Εργαζομένων ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ

Απρίλιος 13, 2023
Με επιτυχία και σημαντική ανταπόκριση ολοκληρώθηκε η δράση αιμοδοσίας που οργάνωσε το σωματείο εργαζομένων της ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στη Σίνδο.
PRODUCT OF THE YEAR 2023

Η σειρά «Επιλέγουμε» ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ αναδείχθηκε «Προϊόν της Χρονιάς 2023»

Απρίλιος 05, 2023
Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ διακρίθηκε για ακόμη μία χρονιά στα πρόσφατα βραβεία καινοτομίας «Προϊόν της χρονιάς 2023», με τη σειρά «Επιλέγουμε» Μπάρμπα Στάθης να αναδεικνύεται  από τους καταναλωτές «Προϊόν της χρονιάς».
BREAST CANCER AWARENESS DAY BY BARBA STATHIS

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ διοργάνωσε ενημερωτική ημερίδα για τον καρκίνο του στήθους

Μάρτιος 29, 2023
Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού Νομού Θεσσαλονίκης «Άλμα Ζωής», διοργάνωσε σειρά ενημερωτικών ημερίδων για τις γυναίκες εργαζόμενες με θέμα τον γυναίκειο καρκίνο.
NEW TRAINING PROGRAM FOR BARBA STATHIS CONTRACT FARMERS

Νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τους συμβολαιακούς παραγωγούς της ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ σε συνεργασία με την Αμερικανική Γεωργική Σχολή

Μάρτιος 21, 2023
Με στόχο την ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα, η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ, διοργάνωσε σε συνεργασία με την Αμερικανική Γεωργική Σχολή, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, μια σειρά εξειδικευμένων εκπαιδεύσεων για τους συμβολαιακούς παραγωγούς της εταιρείας.  
 TRAINING SEMINAR FOR SUPPLIERS ON THE PRINCIPLES OF SUSTAINABLE DEVELOPMENT IN COOPERATION WITH PwC

Εκπαιδευτικό σεμινάριο σε συνεργασία με την PwC για τους προμηθευτές της ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ με θέμα τις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης

Μάρτιος 06, 2023
Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ διατηρεί στενές σχέσεις συνεργασίας με τους προμηθευτές της, αναγνωρίζοντας τη σημαντική συμβολή τους στην ποιότητα και την ασφάλεια των προϊόντων και των υπηρεσιών της.
BARBA STATHIS provides support to the earthquake victims

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ στο πλευρό των σεισμόπληκτων

Μάρτιος 03, 2023
Παρακολουθώντας τις συνέπειες των καταστροφικών σεισμών που έπληξαν τις γείτονες χώρες, όλοι μαζί στηρίξαμε τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται στην Τουρκία και τη Συρία, προσφέροντας είδη πρώτης ανάγκης.
 11th Agrotechnology Conference

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ συμμετέχει στο 11ο Συνέδριο Αγροτεχνολογίας

Μάρτιος 03, 2023
Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ έδωσε το παρόν στο 11ο Συνέδριο Αγροτεχνολογίας που διοργάνωσε το Ελληνο-Αμερικανικό Επιμελητήριο με τίτλο «Αγροδιατροφικά Συστήματα στο Πλαίσιο της Κυκλικής Οικονομίας.