ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
food retail summit

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ συμμετείχε στο Food Retail Summit 2023

Απρίλιος 13, 2023

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ δήλωσε δυναμικά «το παρών» στο 13ο Food Retail Summit που διοργανώθηκε υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εταιρείας Logistics (ΕΕL) και του Ινστιτούτου Έρευνας Λιανεμπορίου Καταναλωτικών Αγαθών (ΙΕΛΚΑ) με τη συμμετοχή στελεχών της, ως ομιλητών. Κεντρικό θεματικό άξονα της διοργάνωσης αποτέλεσε η συζήτηση για την καινοτομία, τις πρωτοπόρες στρατηγικές και τις βιώσιμες επενδύσεις στον κλάδο των τροφίμων. 
 
Ο κ. Νικήτας Ποθουλάκης, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ συμμετείχε σε discussion panel με θέμα τα plant based προϊόντα, αναλύοντας τα δεδομένα και τις καταναλωτικές τάσεις για την ελληνική και τη διεθνή αγορά. Ο ίδιος υπογράμμισε την ανάπτυξη που σημειώνουν, καθώς και τον συνεχώς αυξανόμενο βαθμό αφομοίωσής τους, τονίζοντας πως τα plant based προϊόντα απευθύνονται σε όλους τους καταναλωτές, ανεξαιρέτως του μοντέλου διατροφής που ακολουθούν. 
 
Με τη σειρά της η κα. Έφη Κουτσομητροπούλου, Research and Development Manager, αναφέρθηκε στην επένδυση της ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ στην έρευνα και την ανάπτυξη νέων φυτικών προϊόντων και στα σχέδια της εταιρείας να εμπλουτίσει άμεσα την προϊοντική σειρά των 360ο Μπάρμπα Στάθης με αγαπημένα πιάτα της ελληνικής κουζίνας.
 

food retail summit

 

Αποτελέσματα 1 - 10 από 168
Barba Stathis

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ βραβεύτηκε στα Πανελλήνια Βραβεία Προμηθειών

Δεκέμβριος 22, 2025
Η πρωτοβουλία της ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ για τη ανάπτυξη πλαισίου βιώσιμων προμηθειών, ξεχώρισε στα Πανελλήνια Βραβεία Προμηθειών του Ελληνικού Ινστιτούτου Προμηθειών, που διοργανώνονται για τρίτη χρονιά, κατακτώντας το χρυσό βραβείο.
Barba Stathis

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ αναδεικνύεται True Leader 2025, επιβεβαιώνοντας την ηγετική της θέση στον αγροδιατροφικό κλάδο

Δεκέμβριος 19, 2025
Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ, ηγέτιδα δύναμη στον κλάδο των τροφίμων και σημείο αναφοράς για την ελληνική διατροφή, διακρίθηκε με τον τίτλο «True Leader 2025» από την ICAP CRIF.
Barba Stathis

ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ: Διπλή διάκριση στα “Manager of the Year 2025”

Δεκέμβριος 18, 2025
Η Κατερίνα Μακρίδου-Ωραιοπούλου, ESG & Corporate Communication Director της ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ, αναδείχθηκε «Environmental, Social & Governance Manager of the Year» και «Corporate Social Responsibility Manager of the Year».
Barba Stathis

ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ: τρία χρυσά βραβεία & «Vegan & Plant Based Company of the Year»

Δεκέμβριος 10, 2025
Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ συνεχίζει να πρωτοπορεί στον χώρο της αγροδιατροφής, κατακτώντας τον κορυφαίο τίτλο «Vegan & Plant Based Company of the Year» καθώς και τρεις χρυσές διακρίσεις στα Vegan & Plant Based Awards 2026.
Barba Stathis

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ στηρίζει το Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου με μία νέα εθελοντική δράση

Δεκέμβριος 08, 2025
Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ, στο πλαίσιο του Προγράμματος Εθελοντικών Δράσεων «Μαζί κάνουμε καλό!», βρέθηκε στο Παιδικό Χωριό SOS στο Πλαγιάρι Θεσσαλονίκης, στηρίζοντας ενεργά το έργο του οργανισμού.
Barba Stathis

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ διακρίνεται στα Bravo Sustainability Awards 2025

Δεκέμβριος 04, 2025
Μία ακόμη σημαντική διάκριση απέσπασε η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ στα φετινά Bravo Sustainability Awards 2025, για την πρωτοβουλία της «Πλαίσιο Βιώσιμων Προμηθειών».
Barba Stathis

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ ξεχωρίζει στα FEA Awards 2025 με 5 κορυφαίες διακρίσεις

Νοέμβριος 18, 2025
Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ κατέκτησε 5 βραβεία στην τελετή βράβευσης των Food Experts’ Awards 2025, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μία φορά τη δέσμευσή της στην καινοτομία, την ποιότητα και την ασφάλεια των προϊόντων της.
Barba Stathis

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ στο Supply Chain Business Workshop της ENTERSOFTONE

Νοέμβριος 17, 2025
Ο κ. Μιχάλης Ράντικ, Logistics Manager της ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ, έλαβε μέρος στο Supply Chain Business Workshop που διοργάνωσε η ENTERSOFTONE στη Θεσσαλονίκη, επισημαίνοντας τη σημασία της τεχνολογίας στη σύγχρονη εφοδιαστική αλυσίδα.
Barba Stathis

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ χορηγεί πέντε υποτροφίες στα ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ

Νοέμβριος 13, 2025
Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ επενδύει σταθερά στην εκπαίδευση και την εξέλιξη των ανθρώπων της, προσφέροντας για ακόμη μία χρονιά πέντε πλήρεις, διετείς υποτροφίες σπουδών στα ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360°.
Barba Stathis

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ συμμετέχει στη διεθνή έκθεση FoodTech 2025

Νοέμβριος 12, 2025
Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ έλαβε μέρος στη FoodTech 2025, τη διεθνή έκθεση τεχνολογίας τροφίμων, επιβεβαιώνοντας τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην καινοτομία και τη βιώσιμη ανάπτυξη του κλάδου.