ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Barba Stathis

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ στηρίζει το «Χαμόγελο του Παιδιού» με μία ξεχωριστή εθελοντική δράση

Μάρτιος 04, 2025

Με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και αλληλεγγύης, η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ, στο πλαίσιο του Προγράμματος Εθελοντικών Δράσεων «Μαζί κάνουμε καλό!», ανέλαβε δράση για τη στήριξη του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Οι εργαζόμενοι εθελοντές της εταιρείας, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, συμμετείχαν ενεργά στη δημιουργία μοναδικών, χειροποίητων πασχαλινών λαμπάδων. Με μεράκι και δημιουργικότητα, σχεδίασαν και διακόσμησαν κάθε λαμπάδα, προσφέροντας χαρά στα παιδιά που στηρίζει ο οργανισμός. Οι λαμπάδες που δημιουργήθηκαν θα διατεθούν στα παιδιά που φιλοξενεί ο οργανισμός και θα είναι διαθέσιμες προς πώληση μέσω του e-shop του «Χαμόγελου του Παιδιού», ενισχύοντας οικονομικά το πολύτιμο έργο του.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της δράσης, στους χώρους της εταιρείας στήθηκε πασχαλινό μπαζάρ, όπου οι εργαζόμενοι είχαν την ευκαιρία να αγοράσουν δημιουργίες του οργανισμού, συμβάλλοντας ακόμη περισσότερο στην υποστήριξη των παιδιών που έχουν ανάγκη.

Με πρωτοβουλίες όπως αυτή, η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ επιβεβαιώνει τη διαχρονική της δέσμευση να στέκεται δίπλα στην κοινωνία και στη νέα γενιά, ενισχύοντας δράσεις που προάγουν την προσφορά και την αλληλεγγύη. 

Μαζί κάνουμε καλό!

Δείτε το βίντεο εδώ.

2
 

Αποτελέσματα 1 - 10 από 168
Barba Stathis

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ βραβεύτηκε στα Πανελλήνια Βραβεία Προμηθειών

Δεκέμβριος 22, 2025
Η πρωτοβουλία της ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ για τη ανάπτυξη πλαισίου βιώσιμων προμηθειών, ξεχώρισε στα Πανελλήνια Βραβεία Προμηθειών του Ελληνικού Ινστιτούτου Προμηθειών, που διοργανώνονται για τρίτη χρονιά, κατακτώντας το χρυσό βραβείο.
Barba Stathis

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ αναδεικνύεται True Leader 2025, επιβεβαιώνοντας την ηγετική της θέση στον αγροδιατροφικό κλάδο

Δεκέμβριος 19, 2025
Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ, ηγέτιδα δύναμη στον κλάδο των τροφίμων και σημείο αναφοράς για την ελληνική διατροφή, διακρίθηκε με τον τίτλο «True Leader 2025» από την ICAP CRIF.
Barba Stathis

ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ: Διπλή διάκριση στα “Manager of the Year 2025”

Δεκέμβριος 18, 2025
Η Κατερίνα Μακρίδου-Ωραιοπούλου, ESG & Corporate Communication Director της ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ, αναδείχθηκε «Environmental, Social & Governance Manager of the Year» και «Corporate Social Responsibility Manager of the Year».
Barba Stathis

ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ: τρία χρυσά βραβεία & «Vegan & Plant Based Company of the Year»

Δεκέμβριος 10, 2025
Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ συνεχίζει να πρωτοπορεί στον χώρο της αγροδιατροφής, κατακτώντας τον κορυφαίο τίτλο «Vegan & Plant Based Company of the Year» καθώς και τρεις χρυσές διακρίσεις στα Vegan & Plant Based Awards 2026.
Barba Stathis

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ στηρίζει το Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου με μία νέα εθελοντική δράση

Δεκέμβριος 08, 2025
Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ, στο πλαίσιο του Προγράμματος Εθελοντικών Δράσεων «Μαζί κάνουμε καλό!», βρέθηκε στο Παιδικό Χωριό SOS στο Πλαγιάρι Θεσσαλονίκης, στηρίζοντας ενεργά το έργο του οργανισμού.
Barba Stathis

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ διακρίνεται στα Bravo Sustainability Awards 2025

Δεκέμβριος 04, 2025
Μία ακόμη σημαντική διάκριση απέσπασε η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ στα φετινά Bravo Sustainability Awards 2025, για την πρωτοβουλία της «Πλαίσιο Βιώσιμων Προμηθειών».
Barba Stathis

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ ξεχωρίζει στα FEA Awards 2025 με 5 κορυφαίες διακρίσεις

Νοέμβριος 18, 2025
Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ κατέκτησε 5 βραβεία στην τελετή βράβευσης των Food Experts’ Awards 2025, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μία φορά τη δέσμευσή της στην καινοτομία, την ποιότητα και την ασφάλεια των προϊόντων της.
Barba Stathis

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ στο Supply Chain Business Workshop της ENTERSOFTONE

Νοέμβριος 17, 2025
Ο κ. Μιχάλης Ράντικ, Logistics Manager της ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ, έλαβε μέρος στο Supply Chain Business Workshop που διοργάνωσε η ENTERSOFTONE στη Θεσσαλονίκη, επισημαίνοντας τη σημασία της τεχνολογίας στη σύγχρονη εφοδιαστική αλυσίδα.
Barba Stathis

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ χορηγεί πέντε υποτροφίες στα ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ

Νοέμβριος 13, 2025
Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ επενδύει σταθερά στην εκπαίδευση και την εξέλιξη των ανθρώπων της, προσφέροντας για ακόμη μία χρονιά πέντε πλήρεις, διετείς υποτροφίες σπουδών στα ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360°.
Barba Stathis

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ συμμετέχει στη διεθνή έκθεση FoodTech 2025

Νοέμβριος 12, 2025
Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ έλαβε μέρος στη FoodTech 2025, τη διεθνή έκθεση τεχνολογίας τροφίμων, επιβεβαιώνοντας τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην καινοτομία και τη βιώσιμη ανάπτυξη του κλάδου.