ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
platinum ecovadis

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ κατακτά πλατινένια διάκριση επιδόσεων βιωσιμότητας από την EcoVadis

Φεβρουάριος 23, 2024

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ κατέκτησε πλατινένια διάκριση στη διαδικασία αξιολόγησης επίδοσης βιωσιμότητας EcoVadis και κατατάσσεται στο κορυφαίο 1% των εταιριών που αξιολογούνται από τον φορέα διεθνώς, συγκεντρώνοντας άριστη βαθμολογία. 

Η κορυφαία επίδοση επιβεβαιώνει τη σταθερή δέσμευση της εταιρείας στη βιώσιμη επιχειρηματικότητα μέσα από τις άριστες βαθμολογίες της και στις τέσσερις κατηγορίες που αξιολογεί η EcoVadis: Περιβάλλον, Εργασιακά Θέματα & Ανθρώπινα Δικαιώματα, Βιώσιμη Εφοδιαστική Αλυσίδα, και Επιχειρηματική Ηθική.

Η ανώτατη βαθμολογία από την EcoVadis, που απονεμήθηκε στην ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ τον πρώτο ήδη χρόνο αξιολόγησής της, υπογραμμίζει την προσήλωση της εταιρείας στο δίπτυχο της λειτουργίας της: βιώσιμη ανάπτυξη και διαρκής εκσυγχρονισμός, και επιβεβαιώνει ότι η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ λειτουργεί υποδειγματικά, προσφέροντας ασφαλή και ποιοτικά προϊόντα, στέκεται δίπλα στους ανθρώπους της και την κοινωνία, και παράλληλα σχεδιάζει και υλοποιεί πρωτοβουλίες που συμβάλλουν στη βιώσιμη ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα της χώρας

«Στην ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ επιδιώκουμε διαχρονικά την ανάπτυξη μέσα από το πρίσμα της εταιρικής υπευθυνότητας, επιδεικνύοντας σεβασμό στο περιβάλλον, την κοινωνία, καθώς και τους ανθρώπους που καθημερινά μας εμπιστεύονται. Με πλήρη συνείδηση, ακολουθούμε ένα βιώσιμο επιχειρηματικό μοντέλο, πρότυπο για τα ελληνικά δεδομένα, που αποσκοπεί στη δημιουργία μακροχρόνιας πολλαπλασιαστικής αξίας για όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη. Η πλατινένια διάκριση από την Ecovadis, κατατάσσει την εταιρεία μας στο κορυφαίο 1% διεθνώς, επιβραβεύει την προσήλωσή μας σε καινοτόμες πρακτικές αειφορίας και ταυτόχρονα μας δίνει κίνητρο να εντείνουμε ακόμα περισσότερο τις ενέργειές μας για διαρκή εκσυγχρονισμό και βιώσιμη ανάπτυξη.» δήλωσε ο κ. Νικήτας Ποθουλάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ.

Η EcoVadis αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους και πλέον αξιόπιστους φορείς αξιολόγησης εταιρικής βιωσιμότητας παγκοσμίως. Το σύστημα αξιολόγησής της εξετάζει ενδελεχώς την ποιότητα των συστημάτων διαχείρισης εταιρικής κοινωνικής ευθύνης μέσω των πολιτικών που διαθέτει η κάθε εταιρεία, των πρακτικών που εφαρμόζει και των αποτελεσμάτων τους.  
 

Αποτελέσματα 1 - 10 από 93
«Προϊόν της Χρονιάς 2024»

«Προϊόν της Χρονιάς 2024» αναδείχθηκε η σειρά φυτικών γευμάτων «360 Plant Based Meal» Μπάρμπα Στάθης

Απρίλιος 16, 2024
«Προϊόν της Χρονιάς 2024» στην ομώνυμη διοργάνωση και στην κατηγορία «Vegan γεύματα» αναδείχθηκε η νέα σειρά φυτικών γευμάτων  «360° Plant Based Meal» Μπάρμπα Στάθης.
νημερωτική ημερίδα για τον καρκίνο του παχέος εντέρου

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ διοργάνωσε ενημερωτική ημερίδα για τον καρκίνο του παχέος εντέρου

Απρίλιος 15, 2024
Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ διοργάνωσε ενημερωτική ημερίδα υγείας για τους εργαζόμενούς της, με θέμα τον καρκίνο του παχέος εντέρου, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Φίλων Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Θεαγενείου «Αλέξανδρος Συμεωνίδης». 
business day

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ διοργανώνει BUSINESS DAY σε συνεργασία με τον ΣΕΒ

Απρίλιος 08, 2024
Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ, εταιρεία ηγέτιδα στον αγροδιατροφικό κλάδο της χώρας μας, υποδέχτηκε στις εγκαταστάσεις της εκπροσώπους από νεοφυείς επιχειρήσεις και ερευνητικά κέντρα.
αιμοδοσια

Εθελοντική αιμοδοσία Σωματείου Εργαζομένων ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ

Μάρτιος 22, 2024
Η δράση αιμοδοσίας που οργάνωσε το σωματείο εργαζομένων της ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στη Σίνδο, ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και σημαντική ανταπόκριση.
barba stathis

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ διοργάνωσε ημερίδα ενημέρωσης για το καρκίνο

Φεβρουάριος 29, 2024
Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ, σε συνεργασία με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία, διοργάνωσε ενημερωτική ημερίδα για το σύνολο του ανθρώπινου δυναμικού της, με θέμα τον καρκίνο. 
barba stathis

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ αναλαμβάνει πρωτοβουλία για τη στήριξη αστέγων πολιτών στη Θεσσαλονίκη

Φεβρουάριος 16, 2024
Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ βρίσκεται σταθερά δίπλα στους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη.
6ο Πυροσβεστικό Σταθμό Θεσσαλονίκης

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ στηρίζει τον 6ο Πυροσβεστικό Σταθμό Θεσσαλονίκης

Ιανουάριος 26, 2024
Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ προχώρησε σε μια κίνηση στήριξης του 6ου Πυροσβεστικού Σταθμού Θεσσαλονίκης στη ΒΙ.ΠΕ.Θ. Σίνδου, αποδεικνύοντας πως στέκεται έμπρακτα στο πλευρό των τοπικών κοινωνιών όπου δραστηριοποιείται.
Τριπλή διάκριση για την ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ στα Retail Business Awards

Τριπλή διάκριση για την ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ στα Retail Business Awards

Ιανουάριος 25, 2024
Με ένα GOLD και δύο SILVER βραβεία ξεχώρισε η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ στα φετινά Retail Business Awards 2023, μία σημαντική διοργάνωση βραβείων για την ελληνική βιομηχανία και το λιανεμπόριο.
ποτροφίες για σπουδές στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ χορηγεί υποτροφίες για σπουδές στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή σε παιδιά συνεργαζόμενων παραγωγών της

Ιανουάριος 24, 2024
Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ στηρίζει έμπρακτα τη νέα γενιά αγροτών με τη χορήγηση δύο πλήρων διετών υποτροφιών στο Επαγγελματικό Λύκειο της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής για παιδιά παραγωγών της.
"Ας μαγειρέψουμε..." τέσσερις νέες συνταγές ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ!

"Ας μαγειρέψουμε..." τέσσερις νέες συνταγές ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ!

Ιανουάριος 17, 2024
Η αγαπημένη σειρά «Ας μαγειρέψουμε...» ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ εμπλουτίστηκε με 4 νέες συνταγές, που φέρνουν στο καθημερινό μας τραπέζι το ελληνικό φαγητό, όπως το έχουμε αγαπήσει και ακόμα καλύτερο!