ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Barba Stathis

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ χορηγεί πέντε υποτροφίες στα ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ

Νοέμβριος 13, 2025

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ επενδύει σταθερά στην εκπαίδευση και την εξέλιξη των ανθρώπων της, προσφέροντας για ακόμη μία χρονιά πέντε πλήρεις, διετείς υποτροφίες σπουδών στα ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360°.

Με τη συγκεκριμένη δράση, η εταιρεία ενισχύει την πρόσβαση στη γνώση και δημιουργεί ευκαιρίες ανάπτυξης για τους εργαζομένους και τις οικογένειές τους, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι η επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό της αποτελεί βασικό πυλώνα της στρατηγικής της.

Οι υποτροφίες χορηγήθηκαν σε τέσσερα παιδιά εργαζομένων της εταιρείας καθώς και σε μία εργαζόμενη. Καλύπτουν σύγχρονους τομείς σπουδών που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της αγοράς και ανοίγουν δρόμους σε δυναμικά επαγγέλματα. Ειδικότερα, οι εργαζόμενοι της εταιρείας έχουν τη δυνατότητα να ακολουθήσουν ειδικότητες που οδηγούν σε πτυχίο συναφές με τη θέση ή το αντικείμενο εργασίας τους, γεγονός που ενισχύει την επαγγελματική τους πορεία και την εξέλιξή τους μέσα στον οργανισμό.

Αποτελέσματα 1 - 10 από 103
Barba Stathis

ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ: Μαζί κάνουμε καλό! Εθελοντική δράση καθαρισμού σε συνεργασία με την iSea

Στο πλαίσιο του προγράμματος «Μαζί κάνουμε καλό!», η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ πραγματοποίησε εθελοντική δράση καθαρισμού στην παράκτια περιοχή του Δέλτα του ποταμού Λουδία, σε συνεργασία με την Περιβαλλοντική Οργάνωση iSea.
Barba Stathis

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ στο κορυφαίο 1% των εταιρειών για τις επιδόσεις της στη βιώσιμη ανάπτυξη

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ αποσπά, για τρίτη συνεχή χρονιά, την πλατινένια διάκριση στην αξιολόγηση βιωσιμότητας της EcoVadis, διατηρώντας τη θέση της στο κορυφαίο 1% των εταιρειών που αξιολογούνται από τον φορέα διεθνώς.
Barba Stathis

Μαζί από το χωράφι έως το τραπέζι | Η ιστορία μίας γυναίκας παραγωγού

Το 2026 έχει ανακηρυχθεί από τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών ως Διεθνές Έτος της Γυναίκας Αγρότισσας, αναδεικνύοντας τον σημαντικό ρόλο των γυναικών στον πρωτογενή τομέα και στα συστήματα αγροδιατροφής.
Barba Stathis

Συμμετοχή και διάκριση της ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ στους έβδομους Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού Βορείου Ελλάδος 2026

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ συμμετείχε δυναμικά στους έβδομους Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού Βορείου Ελλάδος, επιβεβαιώνοντας έμπρακτα τη διαχρονική της δέσμευση στην προώθηση της άθλησης και της ευεξίας στο εργασιακό περιβάλλον.
Barba Stathis

Νέα προκήρυξη υποτροφίας από την ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ για Μεταπτυχιακές Σπουδές στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ στηρίζοντας έμπρακτα τον πρωτογενή τομέα, τιμά τις σχέσεις εμπιστοσύνης που εδώ και χρόνια διατηρεί με τους συνεργαζόμενους παραγωγούς της, ανακοινώνοντας την προκήρυξη μίας (1) νέας, πλήρους υποτροφίας για μεταπτυχιακές σπουδές, στο Perrotis College τριτοβάθμιο τμήμα της…
Barba Stathis

ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ: Εθελοντική δράση κοινωνικής προσφοράς σε συνεργασία με τη Humanity Greece

Στο πλαίσιο του προγράμματος Εθελοντικών Δράσεων «Μαζί κάνουμε καλό!», η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ υλοποίησε μία ακόμη πρωτοβουλία κοινωνικής προσφοράς, σε συνεργασία με την οργάνωση «Humanity Greece» με στόχο τη στήριξη συνανθρώπων μας που βρίσκονται σε ανάγκη.
Barba Stathis

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ συμμετείχε στον 20ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ συμμετείχε στον 20ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», με εργαζομένους της εταιρείας να λαμβάνουν μέρος στους αγώνες δρόμου.
Barba Stathis

Οι φρέσκες σαλάτες ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ αναδεικνύονται «Προϊόν της Χρονιάς 2026»

Η σειρά φρέσκων σαλατών ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ απέσπασε τη διάκριση «Προϊόν της Χρονιάς 2026» στην ομώνυμη διοργάνωση, στην κατηγορία των συσκευασμένων σαλατών, επιβεβαιώνοντας την εμπιστοσύνη των καταναλωτών στην ποιότητα, την ασφάλεια και την καινοτομία των προϊόντων της εταιρείας.
Barba Stathis

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ ξεχωρίζει στις “Most Sustainable Companies in Greece 2026”

Με μία ακόμη σημαντική αναγνώριση ενισχύεται η πορεία της ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ, καθώς η εταιρεία κατακτά για τρίτη συνεχόμενη χρονιά μία θέση ανάμεσα στις «Most Sustainable Companies in Greece».
Barba Stathis

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ συμμετέχει στο συνέδριο «Εταιρική Υπευθυνότητα στην Πράξη»

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ συμμετείχε στη φετινή διοργάνωση του συνεδρίου «Εταιρική Υπευθυνότητα στην Πράξη – Αλλάζοντας τον κόσμο, μια συνέργεια τη φορά», όπου αναδεικνύονται καλές πρακτικές που διαμορφώνουν το μέλλον της υπεύθυνης επιχειρηματικότητας.