ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
business day

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ διοργανώνει BUSINESS DAY σε συνεργασία με τον ΣΕΒ

Απρίλιος 08, 2024

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ, εταιρεία ηγέτιδα στον αγροδιατροφικό κλάδο της χώρας μας, υποδέχτηκε στις εγκαταστάσεις της εκπροσώπους από νεοφυείς επιχειρήσεις και ερευνητικά κέντρα, στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Business Day» που διοργανώθηκε από τον ΣΕΒ, με στόχο την άμεση διασύνδεση των επιχειρήσεων μελών του με το οικοσύστημα της καινοτομίας.

Το «Business Day» έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις της ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ, στην ΒΙ.ΠΕ. Θεσσαλονίκης στη Σίνδο, την Παρασκευή 5 Απριλίου 2024, σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία, με συμμετοχές από όλη την επικράτεια. Το «παρών» έδωσαν εκπρόσωποι από 15 startups και ερευνητικά κέντρα, που ασχολούνται με την παροχή καινοτόμων λύσεων υψηλής τεχνολογίας, με στόχο την αύξηση της παραγωγικότητας, τη βελτίωση της ποιότητας προϊόντων, την ενίσχυση της κυκλικής οικονομίας, καθώς και την ολιστική αναβάθμιση της διαδικασίας λήψης αποφάσεων. Συγκεκριμένα συμμετείχαν οι εταιρείες: Tekmon, Satori Analytics, Seems, Greener than Green, Act4energy, Pobuca, Smart CV, EXMACHINA, Comidor, BIO2CHP, Dataphoria, Emphasis DigiWorld, People, e-Kinesis, Dataviva.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, πραγματοποιήθηκε επίσης ξενάγηση στην μονάδα παραγωγής καταψυγμένων της ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ, δίνοντας στους φιλοξενούμενους πλήρη εικόνα των δραστηριοτήτων της εταιρείας, καθώς και των πράσινων επενδύσεων που έχει ήδη υλοποιήσει. Παράλληλα, η συνδιαλλαγή με τα στελέχη της Διοίκησης της εταιρείας, έδωσε την ευκαιρία για γόνιμο διάλογο και ανταλλαγή απόψεων, καλλιεργώντας κατάλληλες συνθήκες για την ανάπτυξη αμοιβαία επωφελών συνεργασιών.

business day


Ο Νικήτας Ποθουλάκης, Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος της ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ δήλωσε: «Η καινοτομία αποτελεί έναν από τους στρατηγικούς πυλώνες λειτουργίας της ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ. Το σημερινό «Business Day» επισφραγίζει την εξαιρετική συνεργασία που εδώ και χρόνια διατηρούμε με τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών, και ταυτόχρονα, υπογραμμίζει τη σταθερή πορεία της εταιρείας και την προσήλωσή της στον διαρκή εκσυγχρονισμό και τη βιώσιμη ανάπτυξη.»

Η Μάγκυ Αθανασιάδη, Διευθύντρια Τομέα Βιομηχανίας, Ανάπτυξης, Τεχνολογίας & Καινοτομίας, ανέφερε ότι: «Ο ΣΕΒ, με τις δράσεις που αναπτύσσει στο πεδίο της καινοτομίας, συμβάλλει ουσιαστικά στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των ελληνικών επιχειρήσεων μελών του, αξιοποιώντας το δυναμικό το οικοσύστημα καινοτομίας της χώρας μας. Η συνεργασία με την ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ, μια ιστορική εταιρεία, με πορεία χρόνων στον κλάδο των καταψυγμένων λαχανικών και των φρέσκων σαλατών στην Ελλάδα, η οποία διακρίνεται για την ποιότητα και την ασφάλεια των προϊόντων της διεθνώς, μας τιμά ιδιαίτερα. Η σύμπραξη επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για βιώσιμη ανάπτυξη, που με έμφαση στην καινοτομία επιδιώκει συνεργασίες με νεοφυείς επιχειρήσεις. Επίσης, είμαστε περήφανοι και για τις Ελληνικές startups, που αξιοποιούν προηγμένες τεχνολογίες, όπως η τεχνητή νοημοσύνη και το IoT, προσφέροντας state of the art λύσεις στις σύγχρονες ανάγκες της βιομηχανίας. Ευελπιστούμε ότι το Business Day θα είναι η αρχή για πολλές αμοιβαία συμφέρουσες συνεργασίες».

Ο ΣΕΒ και η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ, μέσα από τη συνεργασία τους πρεσβεύουν τη διασύνδεση των ελληνικών βιομηχανιών με τον χώρο της νεοφυούς επιχειρηματικότητας, προωθώντας τη συνδιαλλαγή ιδεών, με κοινό σκοπό τη βιώσιμη αναπτυξιακή μετάβαση.

Δείτε το βίντεο εδώ.

Αποτελέσματα 1 - 10 από 96
kids fun festival

H ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ συμμετείχε στο KIDS FUN FESTIVAL 2024

Μάιος 23, 2024
Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ έδωσε το «παρών» στην πολύχρωμη γιορτή του KIDS FUN FESTIVAL την Κυριακή 19 Μαΐου, στους κήπους του ξενοδοχείου  Hyatt Regency Thessaloniki, στηρίζοντας ταυτόχρονα το Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο.
barba stathis

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ υλοποιεί πρόγραμμα κατάρτισης των συνεργαζόμενων παραγωγών της σε συνεργασία με τη Νέα Γεωργία Νέα Γενιά

Μάιος 10, 2024
Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ και ο οργανισμός Νέα Γεωργία Νέα Γενιά συνεργάστηκαν για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση ενός εξειδικευμένου προγράμματος κατάρτισης.
18° Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ συμμετείχε στον 18° Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»

Απρίλιος 23, 2024
Στον 18ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» – bwin, έλαβε μέρος η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ με τους εργαζομένους της να συμμετέχουν στους αγώνες δρόμου που διεξήχθησαν την Κυριακή 21 Απριλίου 2024.
«Προϊόν της Χρονιάς 2024»

«Προϊόν της Χρονιάς 2024» αναδείχθηκε η σειρά φυτικών γευμάτων «360° Plant Based Meal» Μπάρμπα Στάθης

Απρίλιος 16, 2024
«Προϊόν της Χρονιάς 2024» στην ομώνυμη διοργάνωση και στην κατηγορία «Vegan γεύματα» αναδείχθηκε η νέα σειρά φυτικών γευμάτων  «360° Plant Based Meal» Μπάρμπα Στάθης.
νημερωτική ημερίδα για τον καρκίνο του παχέος εντέρου

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ διοργάνωσε ενημερωτική ημερίδα για τον καρκίνο του παχέος εντέρου

Απρίλιος 15, 2024
Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ διοργάνωσε ενημερωτική ημερίδα υγείας για τους εργαζόμενούς της, με θέμα τον καρκίνο του παχέος εντέρου, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Φίλων Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Θεαγενείου «Αλέξανδρος Συμεωνίδης». 
αιμοδοσια

Εθελοντική αιμοδοσία Σωματείου Εργαζομένων ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ

Μάρτιος 22, 2024
Η δράση αιμοδοσίας που οργάνωσε το σωματείο εργαζομένων της ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στη Σίνδο, ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και σημαντική ανταπόκριση.
barba stathis

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ διοργάνωσε ημερίδα ενημέρωσης για το καρκίνο

Φεβρουάριος 29, 2024
Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ, σε συνεργασία με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία, διοργάνωσε ενημερωτική ημερίδα για το σύνολο του ανθρώπινου δυναμικού της, με θέμα τον καρκίνο. 
platinum ecovadis

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ κατακτά πλατινένια διάκριση επιδόσεων βιωσιμότητας από την EcoVadis

Φεβρουάριος 23, 2024
Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ κατέκτησε πλατινένιο βραβείο στη διαδικασία αξιολόγησης επίδοσης βιωσιμότητας EcoVadis και κατατάσσεται στο κορυφαίο 1% των εταιριών που αξιολογούνται από τον φορέα διεθνώς, συγκεντρώνοντας άριστη βαθμολογία. 
barba stathis

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ αναλαμβάνει πρωτοβουλία για τη στήριξη αστέγων πολιτών στη Θεσσαλονίκη

Φεβρουάριος 16, 2024
Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ βρίσκεται σταθερά δίπλα στους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη.
6ο Πυροσβεστικό Σταθμό Θεσσαλονίκης

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ στηρίζει τον 6ο Πυροσβεστικό Σταθμό Θεσσαλονίκης

Ιανουάριος 26, 2024
Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ προχώρησε σε μια κίνηση στήριξης του 6ου Πυροσβεστικού Σταθμού Θεσσαλονίκης στη ΒΙ.ΠΕ.Θ. Σίνδου, αποδεικνύοντας πως στέκεται έμπρακτα στο πλευρό των τοπικών κοινωνιών όπου δραστηριοποιείται.