ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
GOLDEN AWARDS

Δύο χρυσά βραβεία για την εταιρεία ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ στα Super Market Awards 2020

Σεπτέμβριος 11, 2020

Με 2 σημαντικές βραβεύσεις τιμήθηκε η εταιρεία ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ, θυγατρική της Vivartia, στα πρόσφατα Super Market Awards 2020. Η εισαγωγή της νέας προϊοντικής σειράς «Χορευτή» από την Χρυσή Ζύμη και το εκπαιδευτικό πρόγραμμα που υλοποίησε η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ σε συνεργασία με την Αμερικανική Γεωργική Σχολή για τους παραγωγούς της, αποτέλεσαν το αντικείμενο των δύο διακρίσεων στις σχετικές κατηγορίες, όπου η εταιρεία κατέκτησε χρυσά βραβεία.

Χρυσό βραβείο στην Χρυσή Ζύμη για την επιτυχημένη εισαγωγή σειράς προϊόντων

Η Χρυσή Ζύμη, μένοντας πιστή στην αξία της παράδοσης, της καινοτομίας και των γνήσιων σπιτικών γεύσεων και εμπνευσμένη από την ιδιαίτερη κίνηση του φύλλου, που «χορεύει» στα χέρια της Ελληνίδας νοικοκυράς, παρουσίασε την περασμένη χρονιά τη Χορευτή. Μία πίτα με ένα μοναδικό «χορευτό φύλλο» με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, τραγανές δίπλες και γέμιση με τα πιο εκλεκτά υλικά της ελληνικής παραδοσιακής διατροφής. Η σειρά της Χορευτής, που εισήγαγε στην αγορά το αγαπημένο brand ζυμών της εταιρείας ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ, πολύ γρήγορα κέρδισε την εμπιστοσύνη και την προτίμηση τόσο της εφοδιαστικής αλυσίδας, όσο και των Ελλήνων καταναλωτών. Η συγκεκριμένη διάκριση υπογράμμισε για μία ακόμη φορά την επιτυχημένη επικοινωνιακή στρατηγική του προϊόντος αλλά και την επιτυχία της μάρκας να προσφέρει διαρκώς προϊόντας υψηλής ποιότητας και ασφάλειας.

Χρυσό βραβείο στην εταιρεία ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ για τη Βέλτιστη Αξιοποίηση της Ελληνικής Αγροτικής Παραγωγής & Παράδοσης

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ λειτουργώντας με προσήλωση στην άριστη ποιότητα & τη μέγιστη ασφάλεια των προϊόντων της, δίνει έμφαση στη βιώσιμη ανάπτυξη & καλλιεργεί τα λαχανικά της κάτω από πλήρως ελεγχόμενες συνθήκες με σεβασμό στον παραγωγό, στον καταναλωτή, στο περιβάλλον & στην κοινωνία. Με αυτήν την αρχή ως βάση, η εταιρεία υλοποίησε έναν κύκλο εκπαιδευτικών σεμιναρίων για τους συνεργάτες παραγωγούς της, σε συνεργασία με την Αμερικανική Γεωργική Σχολή. Στο πρόγραμμα συνολικής διάρκειας 110 ωρών εκπαιδεύθηκαν περισσότεροι από 100 παραγωγοί πάνω σε θέματα διαχείρισης φυσικών πόρων & φυτοπροστασίας. Πέραν των αυστηρά γνωσιακών κεκτημένων του εκπαιδευτικού κύκλου & της σημασίας του ως προς την αειφορία και την υγεία των παραγωγών αλλά και των καταναλωτών της ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ, η εταιρεία κατάφερε και έμπρακτα να αναδείξει το ενδιαφέρον της για τους συνεργάτες παραγωγούς της διασφαλίζοντας την υγεία και την ασφάλειά τους, την άρτια εκπαίδευσή και τη σύγχρονη ενημέρωσή τους, καθώς και την ανάδειξή τους σε πρεσβευτές των αρχών της Ολοκληρωμένης Αγροτικής Διαχείρισης.

Αποτελέσματα 1 - 10 από 37

ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ: Κορυφαία εταιρική επωνυμία Ειδών διατροφής στα “Business Superbrands 2021-2022”

Δεκέμβριος 06, 2021
Πρώτη στον κλάδο της, ως Κορυφαία Εταιρική Επωνυμία στην κατηγορία «Είδη διατροφής», αναδείχθηκε η εταιρεία ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ, θυγατρική της Vivartia, στην πρόσφατη διοργάνωση “Business Superbrands 2021-2022”.

H ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ στήριξε για ακόμη μία χρονιά το έργο κοινωφελών οργανισμών, προσφέροντας 350.000 μερίδες φαγητού.

Δεκέμβριος 22, 2020
Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ, μέλος του ομίλου Vivartia, βρίσκεται εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια στο πλευρό της ελληνικής οικογένειας και της ελληνικής οικονομίας

«Ας Μαγειρέψουμε…» Το παραδοσιακό φαγητό, όπως το έχεις αγαπήσει κι ακόμα καλύτερο!

Σεπτέμβριος 29, 2020
Οι ελληνικές συνταγές με λαχανικά είναι στο μυαλό όλων μας συνδεδεμένες με αναμνήσεις από την οικογένεια, την παιδική μας ηλικία και την παράδοση με την οποία μεγαλώσαμε.