ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
awards

Mε 2 χρυσά και 2 ασημένια βραβεία διακρίθηκε η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ στα πρόσφατα Super Market Awards 2023 και Packaging Awards 2023

Σεπτέμβριος 28, 2023

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ ξεχώρισε για ακόμη μία χρονιά με σημαντικές διακρίσεις στις διοργανώσεις κλαδικών βραβείων που αναδεικνύουν τους κορυφαίους στον χώρο του F&B.

Ειδικότερα, στα Super Market Awards 2023, η εταιρεία τιμήθηκε με χρυσό βραβείο στην κατηγορία Plant-based Προϊόντα για τη νέα σειρά 360° Plant based meal Μπάρμπα Στάθης. Πρόκειται για μια νέα, καινοτόμο προϊοντική σειρά, που προσφέρει ολοκληρωμένα φυτικά γεύματα με πρωτεΐνη αρακά σε πλήθος γευστικών συνδυασμών. Φυτικά κεφτεδάκια από πρωτεΐνη αρακά με πατάτες ή ρύζι και λαχανικά, καθώς και ζυμαρικά με φυτικό κιμά και λαχανικά, μαγειρεύονται εύκολα και και γρήγορα, καλύπτοντας με θρεπτικές επιλογές τις καθημερινές ανάγκες των καταναλωτών. Επίσης χρυσό βραβείο στην κατηγορία Αύξηση Πωλήσεων/Μεριδίου Προϊόντων απέσπασε η νέα προϊοντική σειρά «Επιλέγουμε» Μπάρμπα Στάθης που συνδυάζει επιλεγμένα σιτηρά και όσπρια με εκλεκτά λαχανικά, συνθέτοντας πρωτότυπα πλήρη και θρεπτικά γεύματα, με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη, που ετοιμάζονται σε μόνο 5 λεπτά στα μικροκύματα. Το καταναλωτικό κοινό έδειξε την προτίμησή του επιλέγοντας τα προϊόντα της σειράς από τον πρώτο μήνα του λανσαρίσματος, αναδεικνύοντάς τα σε πρωταγωνιστές της κατηγορίας.

Παράλληλα, η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ διακρίθηκε για την καινοτομία των συσκευασιών της νέας σειράς «Επιλέγουμε», μέσα από τη διπλή, ασημένια βράβευση στον θεσμό των Packaging Awards 2023 στις κατηγορίες Food και Consumer Convenience. Το τεχνολογικά προηγμένο υλικό συσκευασίας, αποτελεί την πλέον καινοτόμο λύση, καθώς την καθιστά 100% ανακυκλώσιμη και ταυτόχρονα κατάλληλη για μικροκύματα, προστατεύoντας πλήρως το περιεχόμενο και διατηρώντας το ασφαλές και αναλλοίωτο.

Μέσα από την ηγετική της θέση στην αγροδιατροφή η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ, προσφέρει συνεχώς καινοτόμες λύσεις και προϊόντα που εστιάζουν στις ανάγκες των Ελλήνων καταναλωτών και δημιουργεί πολλαπλασιαστική αξία, διαχρονικά προς όφελος της ελληνικής οικονομίας, της κοινωνίας και του πρωτογενούς τομέα.

Αποτελέσματα 1 - 10 από 77
Εξαγορά του 80% της εταιρείας ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΑΒΕΕ

Εξαγορά του 80% της εταιρείας ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΑΒΕΕ ανακοίνωσε η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ ΜΑΒΕΕ

Δεκέμβριος 04, 2023
Την εξαγορά του 80% της εταιρείας ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΑΒΕΕ, μίας ελληνικής εταιρείας με μακρά και επιτυχημένη παρουσία στον κλάδο της αγροδιατροφής, ανακοίνωσε η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ, θυγατρική της Vivartia.
9th Greek-German Food Forum

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ συμμετείχε στο 9ο Ελληνογερμανικό Forum Τροφίμων

Νοέμβριος 30, 2023
Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ συμμετείχε στο 9ο Ελληνογερμανικό Forum Τροφίμων, που διοργάνωσε στις 28-29 Νοεμβρίου 2023 το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο στη Φλώρινα.
ceo

Growth winner αναδείχθηκε η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ στα φετινά Growth Awards 2023

Νοέμβριος 06, 2023
Οι βέλτιστες επιχειρηματικές πρακτικές και η δέσμευσή της στη βιώσιμη ανάπτυξη και τον διαρκή εκσυγχρονισμό ανέδειξαν την ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ,  ως Growth Winner στη φετινή έβδομη διοργάνωση των Growth Awards.
best launching award

Κορυφαία διάκριση της ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ στα Best Launching Awards 2023

Νοέμβριος 02, 2023
Η νέα προϊοντική σειρά «360° Plant Based Meal» ξεχώρισε στα Best Launching Awards 2023, κερδίζοντας την κορυφαία διάκριση ως ένα από τα πιο δυνατά λανσαρίσματα της χρονιάς.
World Food Day

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής με ένα workshop για τους εργαζόμενούς της

Οκτώβριος 20, 2023
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής, η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ διοργάνωσε στις εγκαταστάσεις της ένα workshop για τους εργαζόμενούς της, σε συνεργασία με την εξειδικευμένο διαιτολόγο Νίκη Αθανασιάδου «Food Method».
frozen awards

Τετραπλή διάκριση της ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ στα Frozen Food Innovation Awards 2023

Οκτώβριος 19, 2023
Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ ξεχώρισε και φέτος στα Frozen Food Innovation Awards 2023 συγκεντρώνοντας τρεις αξιοσημείωτες διακρίσεις, που αντανακλούν τη δέσμευσή της στη βιώσιμη ανάπτυξη και τον διαρκή εκσυγχρονισμό.
BARBA STATHIS new scholarships for employees’ children

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ χορηγεί υποτροφίες σπουδών σε παιδιά εργαζομένων της

Οκτώβριος 12, 2023
Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ, συνεπής στη δέσμευσή της να βρίσκεται δίπλα στη νέα γενιά, πρόσφερε συνολικά τέσσερις πλήρεις, διετείς υποτροφίες σπουδών σε παιδιά εργαζομένων.
Homeless Shelter

Εθελοντική δράση στο Υπνωτήριο Αστέγων του Δήμου Θεσσαλονίκης από τους εργαζομένους της ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ

Οκτώβριος 04, 2023
Οι εθελοντές της ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ, στο πλαίσιο του Προγράμματος Εθελοντικών Δράσεων «Μαζί κάνουμε καλό!», ανέλαβαν δράση στο Υπνωτήριο Αστέγων του Δήμου Θεσσαλονίκης.
Bone Marrow Donation Awareness Day by BARBA STATHIS

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ διοργάνωσε ενημερωτική ημερίδα για τη δωρεά μυελού των οστών

Σεπτέμβριος 14, 2023
Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ, σε συνεργασία με τον σύλλογο «Όραμα Ελπίδας», διοργάνωσε ενημερωτική ημερίδα για τους εργαζόμενούς της με θέμα τη δωρεά μυελού των οστών.
Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ επενδύει σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ συνεχίζει να επενδύει σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, βελτιώνοντας σημαντικά το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα

Σεπτέμβριος 05, 2023
Με οδηγό τις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης και της υπεύθυνης επιχειρηματικότητας, η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ επενδύει διαρκώς σε τεχνολογία αιχμής και πράσινες πρακτικές που στόχο έχουν να μειώσουν το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα.