ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
best launching award

Κορυφαία διάκριση της ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ στα Best Launching Awards 2023

Νοέμβριος 02, 2023

Η νέα προϊοντική σειρά «360° Plant Based Meal» ξεχώρισε στα Best Launching Awards 2023, κερδίζοντας την κορυφαία διάκριση ως ένα από τα πιο δυνατά λανσαρίσματα της χρονιάς.

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ συνεχίζει να εξελίσσει διαρκώς τα προϊόντα και τις προϊοντικές της κατηγορίες, ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες ανάγκες. Η σειρά των «360° Plant Based Meal» είναι μία πρωτότυπη προϊοντική σειρά, που αποτελείται από έξι plant based ολοκληρωμένα γεύματα με πρωτεΐνη αρακά, σε πλήρως ανακυκλώσιμη συσκευασία. Τα πρώτα τέσσερα προϊόντα της σειράς που λανσαρίστηκαν περιείχαν φυτικά κεφτεδάκια με πατάτες, γλυκοπατάτες ή ρύζι και λαχανικά και μαγειρεύονταν σε μόνο 10 λεπτά, προσφέροντας μια ιδανική πρόταση πλήρους γεύματος, πλούσιου σε πρωτεΐνη, χωρίς γλουτένη. Πέντε μήνες μετά από το αρχικό λανσάρισμα, η προϊόντική σειρά μεγάλωσε με την προσθήκη δύο νέων συνδυασμών ζυμαρικών με φυτικό κιμά από πρωτεΐνη αρακά, δίνοντας επιπλέον επιλογές γευμάτων στους καταναλωτές.

Όλα τα προϊόντα της σειράς απευθύνονται σε vegan, vegetarian και flexitarian καταναλωτικό κοινό, αλλά και σε όλους όσους αναζητούν θρεπτικές καθημερινές συνταγές. Η νέα προϊοντική σειρά «360° Plant Based Meal» τοποθετήθηκε άμεσα στις καταψύξεις των αλυσίδων super market της χώρας. Στον τέταρτο κιόλας μήνα από το λανσάρισμά της, κατάφερε να αποκτήσει το δεύτερο μεγαλύτερο μερίδιο σε όγκο (17%) στην κατηγορία των καταψυγμένων plant based προϊόντων, ενώ τον Μάιο 2023 κατέγραψε το μεγαλύτερο μερίδιο της κατηγορίας 23,4% (Στοιχεία YTD Μάιος 23’, Circana). Το λανσάρισμα της νέας προϊοντικής σειράς υποστηρίχθηκε με above the line επικοινωνία σε ψηφιακά και έντυπα μέσα. Συγχρόνως, σε bellow the line περιβάλλον, μέσω προωθήσεων, με γευστικές δοκιμές εντός όλων των μεγάλων καταστημάτων σούπερ μάρκετ, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, οι καταναλωτές είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τα προϊόντα της σειράς, επωφελούμενοι προωθητικών προσφορών.

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ, διατηρώντας ηγετική θέση στον κλάδο των τροφίμων εδώ και πάνω από 50 χρόνια, συνεχίζει να καινοτομεί, θέτοντας αδιάκοπα νέους στόχους ανάπτυξης των προϊόντων της, με γνώμονα τις σύγχρονες ανάγκες των Ελλήνων καταναλωτών. Η διάκριση της νέας προϊοντικής σειράς «360° Plant Based Meal» στη φετινή διοργάνωση των Best Launching Awards, έρχεται να επιβεβαιώσει τον διαρκή εκσυγχρονισμό της εταιρείας και των προϊόντων της.

Αποτελέσματα 1 - 10 από 96
kids fun festival

H ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ συμμετείχε στο KIDS FUN FESTIVAL 2024

Μάιος 23, 2024
Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ έδωσε το «παρών» στην πολύχρωμη γιορτή του KIDS FUN FESTIVAL την Κυριακή 19 Μαΐου, στους κήπους του ξενοδοχείου  Hyatt Regency Thessaloniki, στηρίζοντας ταυτόχρονα το Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο.
barba stathis

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ υλοποιεί πρόγραμμα κατάρτισης των συνεργαζόμενων παραγωγών της σε συνεργασία με τη Νέα Γεωργία Νέα Γενιά

Μάιος 10, 2024
Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ και ο οργανισμός Νέα Γεωργία Νέα Γενιά συνεργάστηκαν για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση ενός εξειδικευμένου προγράμματος κατάρτισης.
18° Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ συμμετείχε στον 18° Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»

Απρίλιος 23, 2024
Στον 18ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» – bwin, έλαβε μέρος η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ με τους εργαζομένους της να συμμετέχουν στους αγώνες δρόμου που διεξήχθησαν την Κυριακή 21 Απριλίου 2024.
«Προϊόν της Χρονιάς 2024»

«Προϊόν της Χρονιάς 2024» αναδείχθηκε η σειρά φυτικών γευμάτων «360° Plant Based Meal» Μπάρμπα Στάθης

Απρίλιος 16, 2024
«Προϊόν της Χρονιάς 2024» στην ομώνυμη διοργάνωση και στην κατηγορία «Vegan γεύματα» αναδείχθηκε η νέα σειρά φυτικών γευμάτων  «360° Plant Based Meal» Μπάρμπα Στάθης.
νημερωτική ημερίδα για τον καρκίνο του παχέος εντέρου

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ διοργάνωσε ενημερωτική ημερίδα για τον καρκίνο του παχέος εντέρου

Απρίλιος 15, 2024
Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ διοργάνωσε ενημερωτική ημερίδα υγείας για τους εργαζόμενούς της, με θέμα τον καρκίνο του παχέος εντέρου, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Φίλων Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Θεαγενείου «Αλέξανδρος Συμεωνίδης». 
business day

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ διοργανώνει BUSINESS DAY σε συνεργασία με τον ΣΕΒ

Απρίλιος 08, 2024
Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ, εταιρεία ηγέτιδα στον αγροδιατροφικό κλάδο της χώρας μας, υποδέχτηκε στις εγκαταστάσεις της εκπροσώπους από νεοφυείς επιχειρήσεις και ερευνητικά κέντρα.
αιμοδοσια

Εθελοντική αιμοδοσία Σωματείου Εργαζομένων ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ

Μάρτιος 22, 2024
Η δράση αιμοδοσίας που οργάνωσε το σωματείο εργαζομένων της ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στη Σίνδο, ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και σημαντική ανταπόκριση.
barba stathis

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ διοργάνωσε ημερίδα ενημέρωσης για το καρκίνο

Φεβρουάριος 29, 2024
Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ, σε συνεργασία με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία, διοργάνωσε ενημερωτική ημερίδα για το σύνολο του ανθρώπινου δυναμικού της, με θέμα τον καρκίνο. 
platinum ecovadis

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ κατακτά πλατινένια διάκριση επιδόσεων βιωσιμότητας από την EcoVadis

Φεβρουάριος 23, 2024
Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ κατέκτησε πλατινένιο βραβείο στη διαδικασία αξιολόγησης επίδοσης βιωσιμότητας EcoVadis και κατατάσσεται στο κορυφαίο 1% των εταιριών που αξιολογούνται από τον φορέα διεθνώς, συγκεντρώνοντας άριστη βαθμολογία. 
barba stathis

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ αναλαμβάνει πρωτοβουλία για τη στήριξη αστέγων πολιτών στη Θεσσαλονίκη

Φεβρουάριος 16, 2024
Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ βρίσκεται σταθερά δίπλα στους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη.