ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
best launching award

Κορυφαία διάκριση της ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ στα Best Launching Awards 2023

Νοέμβριος 02, 2023

Η νέα προϊοντική σειρά «360° Plant Based Meal» ξεχώρισε στα Best Launching Awards 2023, κερδίζοντας την κορυφαία διάκριση ως ένα από τα πιο δυνατά λανσαρίσματα της χρονιάς.

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ συνεχίζει να εξελίσσει διαρκώς τα προϊόντα και τις προϊοντικές της κατηγορίες, ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες ανάγκες. Η σειρά των «360° Plant Based Meal» είναι μία πρωτότυπη προϊοντική σειρά, που αποτελείται από έξι plant based ολοκληρωμένα γεύματα με πρωτεΐνη αρακά, σε πλήρως ανακυκλώσιμη συσκευασία. Τα πρώτα τέσσερα προϊόντα της σειράς που λανσαρίστηκαν περιείχαν φυτικά κεφτεδάκια με πατάτες, γλυκοπατάτες ή ρύζι και λαχανικά και μαγειρεύονταν σε μόνο 10 λεπτά, προσφέροντας μια ιδανική πρόταση πλήρους γεύματος, πλούσιου σε πρωτεΐνη, χωρίς γλουτένη. Πέντε μήνες μετά από το αρχικό λανσάρισμα, η προϊόντική σειρά μεγάλωσε με την προσθήκη δύο νέων συνδυασμών ζυμαρικών με φυτικό κιμά από πρωτεΐνη αρακά, δίνοντας επιπλέον επιλογές γευμάτων στους καταναλωτές.

Όλα τα προϊόντα της σειράς απευθύνονται σε vegan, vegetarian και flexitarian καταναλωτικό κοινό, αλλά και σε όλους όσους αναζητούν θρεπτικές καθημερινές συνταγές. Η νέα προϊοντική σειρά «360° Plant Based Meal» τοποθετήθηκε άμεσα στις καταψύξεις των αλυσίδων super market της χώρας. Στον τέταρτο κιόλας μήνα από το λανσάρισμά της, κατάφερε να αποκτήσει το δεύτερο μεγαλύτερο μερίδιο σε όγκο (17%) στην κατηγορία των καταψυγμένων plant based προϊόντων, ενώ τον Μάιο 2023 κατέγραψε το μεγαλύτερο μερίδιο της κατηγορίας 23,4% (Στοιχεία YTD Μάιος 23’, Circana). Το λανσάρισμα της νέας προϊοντικής σειράς υποστηρίχθηκε με above the line επικοινωνία σε ψηφιακά και έντυπα μέσα. Συγχρόνως, σε bellow the line περιβάλλον, μέσω προωθήσεων, με γευστικές δοκιμές εντός όλων των μεγάλων καταστημάτων σούπερ μάρκετ, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, οι καταναλωτές είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τα προϊόντα της σειράς, επωφελούμενοι προωθητικών προσφορών.

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ, διατηρώντας ηγετική θέση στον κλάδο των τροφίμων εδώ και πάνω από 50 χρόνια, συνεχίζει να καινοτομεί, θέτοντας αδιάκοπα νέους στόχους ανάπτυξης των προϊόντων της, με γνώμονα τις σύγχρονες ανάγκες των Ελλήνων καταναλωτών. Η διάκριση της νέας προϊοντικής σειράς «360° Plant Based Meal» στη φετινή διοργάνωση των Best Launching Awards, έρχεται να επιβεβαιώσει τον διαρκή εκσυγχρονισμό της εταιρείας και των προϊόντων της.

Αποτελέσματα 1 - 10 από 77
Εξαγορά του 80% της εταιρείας ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΑΒΕΕ

Εξαγορά του 80% της εταιρείας ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΑΒΕΕ ανακοίνωσε η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ ΜΑΒΕΕ

Δεκέμβριος 04, 2023
Την εξαγορά του 80% της εταιρείας ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΑΒΕΕ, μίας ελληνικής εταιρείας με μακρά και επιτυχημένη παρουσία στον κλάδο της αγροδιατροφής, ανακοίνωσε η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ, θυγατρική της Vivartia.
9th Greek-German Food Forum

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ συμμετείχε στο 9ο Ελληνογερμανικό Forum Τροφίμων

Νοέμβριος 30, 2023
Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ συμμετείχε στο 9ο Ελληνογερμανικό Forum Τροφίμων, που διοργάνωσε στις 28-29 Νοεμβρίου 2023 το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο στη Φλώρινα.
ceo

Growth winner αναδείχθηκε η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ στα φετινά Growth Awards 2023

Νοέμβριος 06, 2023
Οι βέλτιστες επιχειρηματικές πρακτικές και η δέσμευσή της στη βιώσιμη ανάπτυξη και τον διαρκή εκσυγχρονισμό ανέδειξαν την ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ,  ως Growth Winner στη φετινή έβδομη διοργάνωση των Growth Awards.
World Food Day

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής με ένα workshop για τους εργαζόμενούς της

Οκτώβριος 20, 2023
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής, η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ διοργάνωσε στις εγκαταστάσεις της ένα workshop για τους εργαζόμενούς της, σε συνεργασία με την εξειδικευμένο διαιτολόγο Νίκη Αθανασιάδου «Food Method».
frozen awards

Τετραπλή διάκριση της ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ στα Frozen Food Innovation Awards 2023

Οκτώβριος 19, 2023
Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ ξεχώρισε και φέτος στα Frozen Food Innovation Awards 2023 συγκεντρώνοντας τρεις αξιοσημείωτες διακρίσεις, που αντανακλούν τη δέσμευσή της στη βιώσιμη ανάπτυξη και τον διαρκή εκσυγχρονισμό.
BARBA STATHIS new scholarships for employees’ children

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ χορηγεί υποτροφίες σπουδών σε παιδιά εργαζομένων της

Οκτώβριος 12, 2023
Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ, συνεπής στη δέσμευσή της να βρίσκεται δίπλα στη νέα γενιά, πρόσφερε συνολικά τέσσερις πλήρεις, διετείς υποτροφίες σπουδών σε παιδιά εργαζομένων.
Homeless Shelter

Εθελοντική δράση στο Υπνωτήριο Αστέγων του Δήμου Θεσσαλονίκης από τους εργαζομένους της ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ

Οκτώβριος 04, 2023
Οι εθελοντές της ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ, στο πλαίσιο του Προγράμματος Εθελοντικών Δράσεων «Μαζί κάνουμε καλό!», ανέλαβαν δράση στο Υπνωτήριο Αστέγων του Δήμου Θεσσαλονίκης.
awards

Mε 2 χρυσά και 2 ασημένια βραβεία διακρίθηκε η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ στα πρόσφατα Super Market Awards 2023 και Packaging Awards 2023

Σεπτέμβριος 28, 2023
Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ ξεχώρισε για ακόμη μία χρονιά με σημαντικές διακρίσεις στις διοργανώσεις κλαδικών βραβείων που αναδεικνύουν τους κορυφαίους στον χώρο του F&B.
Bone Marrow Donation Awareness Day by BARBA STATHIS

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ διοργάνωσε ενημερωτική ημερίδα για τη δωρεά μυελού των οστών

Σεπτέμβριος 14, 2023
Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ, σε συνεργασία με τον σύλλογο «Όραμα Ελπίδας», διοργάνωσε ενημερωτική ημερίδα για τους εργαζόμενούς της με θέμα τη δωρεά μυελού των οστών.
Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ επενδύει σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ συνεχίζει να επενδύει σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, βελτιώνοντας σημαντικά το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα

Σεπτέμβριος 05, 2023
Με οδηγό τις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης και της υπεύθυνης επιχειρηματικότητας, η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ επενδύει διαρκώς σε τεχνολογία αιχμής και πράσινες πρακτικές που στόχο έχουν να μειώσουν το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα.