ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
BARBA STATHIS

H ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ στήριξε για ακόμη μία χρονιά το έργο κοινωφελών οργανισμών, προσφέροντας 350.000 μερίδες φαγητού.

Δεκέμβριος 22, 2020

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ, μέλος του ομίλου Vivartia, βρίσκεται εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια στο πλευρό της ελληνικής οικογένειας και της ελληνικής οικονομίας. Mε συνέπεια και συναίσθηση ευθύνης, βρίσκεται διαχρονικά δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη προσφέροντας ετησίως τα προϊόντα της σε κοινωφελείς οργανισμούς και κοινωνικά παντοπωλεία.

Κατά τη διάρκεια του 2020, μίας χρονιάς που η κοινωνία αντιμετώπισε επιπλέον δυσκολίες λόγω της πανδημίας, η εταιρεία ενίσχυσε περαιτέρω τη δωρεάν διάθεση τροφίμων προσφέροντας καταψυγμένα λαχανικά και προϊόντα ζύμης που ξεπέρασαν τους 70 τόνους ή αλλιώς τις 350.000 μερίδες φαγητού σε δεκάδες κοινωφελείς οργανισμούς μεταξύ των οποίων στην Ένωση «Μαζί για το παιδί», στο «Χαμόγελο του παιδιού», στο «Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα» και στην «Κιβωτό του Κόσμου» . Ταυτόχρονα, η καθημερινή διανομή φρέσκων σαλατών Μπάρμπα Στάθης σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς της Αττικής, όπως το Κέντρο Υποδοχής & Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων, παρέμεινε σταθερή, συμβάλλοντας στις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες που παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Στο ίδιο πλαίσιο, η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ ανέλαβε την πλήρη παροχή σίτισης των ηλικιωμένων του Γηροκομείου Αθηνών για δύο μήνες, προσφέροντας καθημερινά δύο μαγειρεμένα γεύματα πλήρως προσαρμοσμένα στις ανάγκες διαιτολογίου των ηλικιωμένων, ενίσχυσε το πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι» του Δήμου Ξάνθης αλλά και το πρόγραμμα «Τραπέζι της Αγάπης».

Φέτος τα Χριστούγεννα, συνεισφέρει, εκτός από τα προϊόντα της, και μέσω χρηματικής στήριξης στην ενέργεια «Μαζί στις Γιορτές» της Ένωσης «Μαζί για το παιδί», εξασφαλίζοντας το γιορτινό τραπέζι σε 40 τετραμελείς οικογένειες. Επιπλέον, η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ ενισχύει την πρωτοβουλία των εργαζομένων της για χρηματική ενίσχυση του Ελληνικού Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο και τριπλασιάζει το ποσό που οι εργαζόμενοι κατάφεραν να συγκεντρώσουν.

Πρώτη στην προτίμηση και την εμπιστοσύνη των Ελλήνων καταναλωτών για περισσότερο από μισό αιώνα τώρα, η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ στέκεται στο ύψος των περιστάσεων και «βγαίνει μπροστά» με συνέπεια και οδηγό της τις αρχές της αλληλεγγύης, της αγάπης και του σεβασμού προς τον συνάνθρωπο.

Αποτελέσματα 1 - 10 από 94
18° Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ συμμετείχε στον 18° Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»

Απρίλιος 23, 2024
Στον 18ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» – bwin, έλαβε μέρος η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ με τους εργαζομένους της να συμμετέχουν στους αγώνες δρόμου που διεξήχθησαν την Κυριακή 21 Απριλίου 2024.
«Προϊόν της Χρονιάς 2024»

«Προϊόν της Χρονιάς 2024» αναδείχθηκε η σειρά φυτικών γευμάτων «360° Plant Based Meal» Μπάρμπα Στάθης

Απρίλιος 16, 2024
«Προϊόν της Χρονιάς 2024» στην ομώνυμη διοργάνωση και στην κατηγορία «Vegan γεύματα» αναδείχθηκε η νέα σειρά φυτικών γευμάτων  «360° Plant Based Meal» Μπάρμπα Στάθης.
νημερωτική ημερίδα για τον καρκίνο του παχέος εντέρου

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ διοργάνωσε ενημερωτική ημερίδα για τον καρκίνο του παχέος εντέρου

Απρίλιος 15, 2024
Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ διοργάνωσε ενημερωτική ημερίδα υγείας για τους εργαζόμενούς της, με θέμα τον καρκίνο του παχέος εντέρου, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Φίλων Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Θεαγενείου «Αλέξανδρος Συμεωνίδης». 
business day

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ διοργανώνει BUSINESS DAY σε συνεργασία με τον ΣΕΒ

Απρίλιος 08, 2024
Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ, εταιρεία ηγέτιδα στον αγροδιατροφικό κλάδο της χώρας μας, υποδέχτηκε στις εγκαταστάσεις της εκπροσώπους από νεοφυείς επιχειρήσεις και ερευνητικά κέντρα.
αιμοδοσια

Εθελοντική αιμοδοσία Σωματείου Εργαζομένων ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ

Μάρτιος 22, 2024
Η δράση αιμοδοσίας που οργάνωσε το σωματείο εργαζομένων της ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στη Σίνδο, ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και σημαντική ανταπόκριση.
barba stathis

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ διοργάνωσε ημερίδα ενημέρωσης για το καρκίνο

Φεβρουάριος 29, 2024
Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ, σε συνεργασία με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία, διοργάνωσε ενημερωτική ημερίδα για το σύνολο του ανθρώπινου δυναμικού της, με θέμα τον καρκίνο. 
platinum ecovadis

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ κατακτά πλατινένια διάκριση επιδόσεων βιωσιμότητας από την EcoVadis

Φεβρουάριος 23, 2024
Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ κατέκτησε πλατινένιο βραβείο στη διαδικασία αξιολόγησης επίδοσης βιωσιμότητας EcoVadis και κατατάσσεται στο κορυφαίο 1% των εταιριών που αξιολογούνται από τον φορέα διεθνώς, συγκεντρώνοντας άριστη βαθμολογία. 
barba stathis

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ αναλαμβάνει πρωτοβουλία για τη στήριξη αστέγων πολιτών στη Θεσσαλονίκη

Φεβρουάριος 16, 2024
Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ βρίσκεται σταθερά δίπλα στους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη.
6ο Πυροσβεστικό Σταθμό Θεσσαλονίκης

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ στηρίζει τον 6ο Πυροσβεστικό Σταθμό Θεσσαλονίκης

Ιανουάριος 26, 2024
Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ προχώρησε σε μια κίνηση στήριξης του 6ου Πυροσβεστικού Σταθμού Θεσσαλονίκης στη ΒΙ.ΠΕ.Θ. Σίνδου, αποδεικνύοντας πως στέκεται έμπρακτα στο πλευρό των τοπικών κοινωνιών όπου δραστηριοποιείται.
Τριπλή διάκριση για την ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ στα Retail Business Awards

Τριπλή διάκριση για την ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ στα Retail Business Awards

Ιανουάριος 25, 2024
Με ένα GOLD και δύο SILVER βραβεία ξεχώρισε η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ στα φετινά Retail Business Awards 2023, μία σημαντική διοργάνωση βραβείων για την ελληνική βιομηχανία και το λιανεμπόριο.