ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΒΡΑΒΕΙΑ ΓΙΑ ΡΥΖΙ ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ

Δύο βραβεία για τη σειρά «Ρύζι με Λαχανικά» Μπάρμπα Στάθης

Οκτώβριος 30, 2020

Με δύο σημαντικά  βραβεία διακρίθηκε η προϊοντική σειρά «Ρύζι με Λαχανικά» Μπάρμπα Στάθης στις πρόσφατες διοργανώσεις Packaging Innovation Awards 2019” και “Supermarket Awards 2019”.
 
Συγκεκριμένα, η αγαπημένη σειρά των Ελλήνων καταναλωτών διακρίθηκε για το επαναλανσάρισμά της στα “Packaging Innovation Awards 2019” με Χρυσό βραβείο στην κατηγορία των τροφίμων ενώ στα «Supermarket Awards 2019» κατέκτησε το Ασημένιο βραβείο.

Στις γεμάτες χρώμα συσκευασίες που ξεχωρίζουν στις καταψύξεις των σούπερ μάρκετ εδώ και έναν περίπου χρόνο, ο Μπάρμπα Στάθης συνδύασε λαχανικά τόσο φρέσκα όσο τη στιγμή που κόπηκαν και εκλεκτό ελληνικό ρύζι από τους ορυζώνες της Μακεδονίας σε 5 διαφορετικούς συνδυασμούς:

  • Ρύζι με καλαμπόκι, Ρύζι με μανιτάρια αλλά και Κίτρινο ρύζι Mexicana: τρεις γευστικοί συνδυασμοί που έχουν ήδη κατακτήσει τη θέση τους στο καθημερινό τραπέζι.
  • Ρύζι καστανό με ρεβίθια: ένας πρωτοποριακός συνδυασμός καστανού ρυζιού με ρεβίθια, σταφίδες και αρακά. Πηγή πρωτεϊνών, φωσφόρου και… θρεπτικής απόλαυσης!
  • Ρύζι κίτρινο με πιπεριές και κουρκουμά: μία ακόμη γευστική πρόταση που ξεχωρίζει για τη μοναδική γεύση της και το χρώμα που δίνει σε κάθε πιάτο!

 
Η σειρά «Ρύζι με Λαχανικά» Μπάρμπα Στάθης  αποτελεί την πιο πρακτική και γευστική επιλογή υψηλής διατροφικής αξίας για ένα υγιεινό πλήρες γεύμα ή ένα εξαιρετικό συνοδευτικό που είναι έτοιμο σε 15 μόλις λεπτά. 

Αποτελέσματα 1 - 10 από 37

H ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ στήριξε για ακόμη μία χρονιά το έργο κοινωφελών οργανισμών, προσφέροντας 350.000 μερίδες φαγητού.

Δεκέμβριος 22, 2020
Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ, μέλος του ομίλου Vivartia, βρίσκεται εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια στο πλευρό της ελληνικής οικογένειας και της ελληνικής οικονομίας

«Ας Μαγειρέψουμε…» Το παραδοσιακό φαγητό, όπως το έχεις αγαπήσει κι ακόμα καλύτερο!

Σεπτέμβριος 29, 2020
Οι ελληνικές συνταγές με λαχανικά είναι στο μυαλό όλων μας συνδεδεμένες με αναμνήσεις από την οικογένεια, την παιδική μας ηλικία και την παράδοση με την οποία μεγαλώσαμε. Πάντα εκείνοι που μας τις προσέφεραν ήταν δικοί μας άνθρωποι, αυτοί που είχαμε συνηθίσει να μας φροντίζουν και να έχουν στο νου τους το καλύτερο για εμάς!