ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
BARBA STATHIS

«Ας Μαγειρέψουμε…» Το παραδοσιακό φαγητό, όπως το έχεις αγαπήσει κι ακόμα καλύτερο!

Νοέμβριος 23, 2020

Οι ελληνικές συνταγές με λαχανικά είναι στο μυαλό όλων μας συνδεδεμένες με αναμνήσεις από την οικογένεια, την παιδική μας ηλικία και την παράδοση με την οποία μεγαλώσαμε. Πάντα εκείνοι που μας τις προσέφεραν ήταν δικοί μας άνθρωποι, αυτοί που είχαμε συνηθίσει να μας φροντίζουν και να έχουν στο νου τους το καλύτερο για εμάς!

Τώρα ήρθε η στιγμή να προσφέρουμε κι εμείς με τη σειρά μας στους αγαπημένους μας ανθρώπους παραδοσιακό ελληνικό φαγητό με την ίδια αγάπη και φροντίδα που το απολαύσαμε και εμείς, και να συνεχίσουμε την παράδοση της ελληνικής διατροφής.

Στο σενάριο της ταινίας αναδεικνύεται, μέσω της σχέσης 3 γενεών και την επιβράβευση της γιαγιάς στην μαγειρική της εγγονής , ότι η σειρά «Ας Μαγειρέψουμε…» Μπάρμπα Στάθης αποτελεί τον σύγχρονο τρόπο να απολαμβάνουμε τη νοστιμιά, τη θρέψη και τη θαλπωρή ενός παραδοσιακού ελληνικού λαδερού φαγητού. Έτσι, με την εγγύηση Μπάρμπα Στάθης μπορούμε να είμαστε σίγουροι κάθε μέρα πως προσφέρουμε σε εμάς και στους αγαπημένους μας νόστιμο, θρεπτικό και υγιεινό φαγητό!

«Ας Μαγειρέψουμε…» : δώδεκα προϊόντα ελληνικών παραδοσιακών συνταγών, που κλείνουν μέσα τους όλα τα λαχανικά που χρειαζόμαστε στις σωστές αναλογίες με τη νοστιμιά, την ποιότητα και την ασφάλεια Μπάρμπα Στάθης.

Αποτελέσματα 1 - 10 από 37

H ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ στήριξε για ακόμη μία χρονιά το έργο κοινωφελών οργανισμών, προσφέροντας 350.000 μερίδες φαγητού.

Δεκέμβριος 22, 2020
Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ, μέλος του ομίλου Vivartia, βρίσκεται εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια στο πλευρό της ελληνικής οικογένειας και της ελληνικής οικονομίας